Stacky’s – den nya stjärnan på tallriken

Vill du äta mer prisvärt och gott? Är du trött på utbudet som finns i kylarna och frysarna i matbutiken? Tycker du att matlagning ska vara enkelt? Då är Stacky’s något för dig. Denna lilla fyrkant av svenska råvaror förvaras i skafferiet och kan användas på många sätt. Här är Stacky’s!

Under 2019 bestämde sig ett gäng drivna vänner för att revolutionera livsmedelsbranschen efter att de sett en viss problematik inom industrin. De ansåg att det lades alldeles för mycket resurser på att skapa köttliknande produkter som är energi-och vattenkrävande och i slutändan blir dyra för konsumenterna att inhandla. Därför ville de skapa något helt nytt och det resulterade i Stacky’s.

Låt kött vara kött!
Jakten på att äta mer klimatsmart har gjort att matindustrin eftersträvat köttliknande produkter gjorda av exempelvis soja. Men Stacky’s har insett att det aldrig blir samma upplevelse och ofta leder till besvikelse. Därför låter Stacky’s kött vara kött och har istället fokuserat på att skapa en produkt som är god, användbar och enkel att använda. Även om det är en premiumprodukt av hög kvalitet är den inte heller dyr. Stacky´s vill att alla ska kunna ha råd med bra mat och därför kostar ett åtta-pack endast 69 kronor.

Variera måltiderna i oändlighet
Stacky’s passar bra ihop med allt gott du har i köket och kan varieras i all oändlighet. Låt det bli den nya snabba och naturliga komponenten i din matlagning oavsett vilken kost du föredrar. Stacky’s går nämligen att steka, grilla, riva eller mixa för att passa just den rätt du är sugen på. Perfekt för de kräsna barnen, till festen eller att mealpreppa med. Den finns i tre goda smaker, testa Hot & Spicy, Smokey Barbecue och Stacky’s Original! Du kan självklart krydda på själv efter dina egna önskemål

Från Sverige, utan tillsatser
Stacky’s är framtagen och tillverkas i Sverige av svenska råvaror. Den består av morot, havre, lök, svarta bönor, olja och kikärtsmjöl med naturlig smaksättning – och helt utan tillsatser och konserveringsmedel. Du kan därför känna dig trygg med att du inte får i dig några som helst konstigheter. Trots detta går Stacky’s att förvara i skafferiet och håller i hela sex månader.

  • Stacky’s innehåller havre, svart böna, morot, lök och kikärtsmjöl
  • Stacky’s är en skafferivara
  • Stacky’s är Från Sverige-märkt