Så kommer du enklare tillbaka till hälsosamma rutiner efter semestern

Nu börjar många komma tillbaka från semestern och kanske unnat sig lite extra och tummat på träningen kan det vara svårt att komma tillbaka till rutinerna. Ifall du vill göra det enklare att komma i gång och få i dig näringsrik kost som smakar gott måste du testa Inika Superfoods!

När vi nu slängs in i arbetslivet igen är det lätt att bli trött och inte orka meal-preppa eller laga alla de nyttiga målen som man kanske orkade innan semestern. Eller så vill du kanske bara passa på att börja på ny kula i höst och inleda ett hälsosammare liv? Oavsett är det aldrig försent att börja ta bättre hand som kropp och knopp – och då är Inika Superfoods din nya bästa vän. Upptäck deras smaskiga och plantbaserade shakes och bars som underlättar din hälsoresa och göra den roligare.

Kom igång med ett Inika starter kit!

Enkelt, gott och nyttigt on the go!
För att snabbt och smidigt få i dig en nyttig energi-boost är Inikas Plantshakes perfekt att ha i skafferiet hemma eller på jobbet som mellanmål, innan träningen eller för att säkerställa att du får i dig nyttigheter. Även om du såklart ska få i dig mat också och inte kompromissa med det är dessa shakes utmärkta när tiden inte räcker till eller när du känner att vi behöver få dig en näringsboost. De är även utmärkta för att stilla sötsuget!

Inikas Plantshakes finns i tre goda smaker som har olika super-ingredienser med många hälsofördelar. De är alla 100 procent naturliga utan artificiella ingredienser, helt plantbaserade och glutenfria – det är det närmsta du kan komma till en hemmagjord smoothie utan stök och bök. Blanda enkelt med din föredragna växtmjölk eller vatten beroende på vad du föredrar för tjocklek och smak. För att göra ett extra mättande mål kan du blanda pulvret i din yoghurt eller gröt.

Hitta din favoritsmak!

Glorious Greens – Denna härligt gröna smoothie innehåller några utav de kraftfullaste superfooods som finns; spirulina, vetegräs, chlorella, nässelblad och spenat. Dessa ingredienser sägs främja kroppens naturliga förmåga att detoxa sig själv. Få enkelt i dig mer grönt med Glourius Greens!

Chocolate Chakra – Perfekt för dig som vill ha ett mål ger lugn i den hetsiga vardagen – och som älskar choklad förstås! Kakao har använts länge och bland annat av de gamla maya- och aztekiska civilisationerna för att komma igång. Med Chocolate Chakra får du enkelt i dig den goda och nyttiga ingrediensen som kan ge dig en boost av fokus, lugn och glädje.

Golden Milk – Denna shake passar utmärkt för dig som vill ha något som är snällt mot magen. Golden Milk är nämligen fylld av kryddor som används inom Ayurveda. Gurkmeja, ingefära, kanel och kardemumma är några utav dem som bringar värme och en smakrik upplevelse.

Berry Blush – Här är shaken för dig som vill få glow i huden och friskt hår. De färgstarka bären jordgubbar, körsbär och acerola utgör tillsammans en vackert rosa och smakrik blandning och innehåller D-biotin och vitaminerna C och A.

Läs mer om shakesen här. För extra energi och näring i vardagen kan du även testa Inikas delikata bars som känns som hemmagjorda – spana in barsen här.

We believe nourishing your body with natural, convenient and earth friendly food is fundamental to live your best. That’s why our promise to you is just that – functional food brimming with health boosting superfoods with low planetary impact, ready to be enjoyed anywhere in no time. In addition, we believe knowledge is power - a tool to realise goals and dreams. Therefore, we aim to be a voice for a good life, promising to share nuggets of wisdom with our tribe. We are so happy that you want to follow our journey!

inikasuperfoods.com