Ta konferensen till nästa nivå med Wisingsö Hotell och Konferens

En plats med kluckande vågor och skärgårdslugn, mångsidiga aktiviteter och moderna konferenslokaler –  det är Wisingsö Hotell och Konferens.

Visingsö är en oas mitt i Vättern där man är omgiven av rogivande vatten åt alla väderstreck. På ön finns Wisingsö Hotell och Konferens som erbjuder paketlösningar för konferenser av alla storlekar – för allt från två till 150 deltagare.

Fokus och nöje på samma ställe
Det råder en stillsam och vacker miljö på hela Visingsö, speciellt nu under vinterhalvåret, där deltagarna får vistas i ett lugn som ger inspiration och klarhet under konferensen, både i den lummiga trädgården och i sekelskiftesbyggnaderna.
– Här kan man bara fokusera på besluten utan världen runt knuten, säger Christoffer Israelsson, hotellchef.
För att sedan, när alla beslut är tagna, avsluta konferensen på bästa sätt ingår en klassisk trerätters konferensmiddag i restaurang Framnäs, där det erbjuds både kött, fisk och veganska alternativ. Restaurangen har fullständiga rättigheter och om så önskas kan en öppen bar anordnas för kvällen.

Läs mer om restaurangen och maten

Spännande utflykter och historia
På Visingsö finns mycket mer än bara konferenser – det är en ö med både liv och historia.
På ön ligger nämligen Sveriges första kungaborg som byggdes på 1150-talet och där hela fyra kungar har dött. Det finns flera möjligheter att ta sig till den gamla borgen för en guidad rundtur eller en egen upptäcktsfärd.
Visingsö bjuder också på många aktiviteter att bryta av konferensen med, till exempel kan man gå på vinprovning med hotellets exklusiva champagne eller vin, sjunga karaoke, göra kreativa uppdrag, baka polkagrisar eller varför inte ta en tur med öns berömda remmalag – häst och vagn?

Läs mer om upplevelser på Visingsö 

Praktisk information
För att hinna med så mycket som önskas av Visingsö finns möjlighet till både dagskonferens och konferenser med övernattning. Wisingsö Hotell och Konferens har 52 rum med 97 bäddar och i alla konferenspaket ingår logi och mat. Alla konferensrum är anpassningsbara efter alla tänkbara behov och har den senaste tekniken. Till varje konferens ingår också en konferensvärd som hjälper till med allt som kan tänkas behövas.
Till Visingsö tar man sig enkelt med färja från Gränna som tar cirka 25 minuter, och det går bra att komma med både bil och cykel.

 

Wisingsö Hotell och Konferens ligger i stillheten mitt i Vättern, bara 25 minuter från Gränna. Där kan du hitta fokus och lugn både till konferensen och semestern och samtidigt njuta av sevärdheter och naturen. 

Kontaktuppgifter: 
Telefon: 0390 – 566 00
E-post: info@wisingso.se

För mer information: 
https://www.wisingso.se/