TaskRunners app förenklade för Danne: “Snabbt, smidigt och tryggt”Att montera möbler, bära saker vid flytt, eller hänga upp hyllor på väggen är bara några saker som man kan behöva lite hjälp med i sin vardag.  Med TaskRunner kan du snabbt och tryggt hitta en hjälpande hand i ditt närområde – nu ännu smidigare med deras app.

Behöver du en hjälpande hand? Läs mer om TaskRunner här

Många av oss drömmer om att få mer tid till sådant vi tycker är roligt. Det kan handla om att umgås mer med familjen, få tid till träning, eller att bara få ta det lugnt efter jobbet. Många av oss kan även behöva en extra hand vid exempelvis tunga uppgifter som kräver fler än två händer. Med TaskRunners app hittar du enkelt den hjälp du behöver – när- och varsomhelst, både som privatperson och som företag. Appen TaskRunner – Get it done går att ladda ned till både iPhone och android

Intresserad av TaskRunners app? Klicka här

TaskRunner grundades 2014. Deras koncept går ut på att både privatpersoner och företag kan få snabb hjälp från vanliga medborgare som finns i närheten. Varje ”Runner” blir intervjuad av TaskRunner och efter varje utfört uppdrag får uppdragsgivaren betygsätta den hjälp denne fått och lämna ett omdöme. Allt för att säkerställa en god kvalitet och göra det enklare för nästa person att hitta rätt hjälp.

Danne: ”Kändes tryggt och enkelt att använda appen”

Någon som tagit del av TaskRunners tjänster är Danne Vallin. Vid sin senaste flytt var hjälpen från TaskRunner oumbärlig. Deras smidiga app och säkra betalningslösning var det som imponerade mest.

– Det var väldigt skönt att kunna göra allt via appen. Jag valde bara kategori för vad jag behövde hjälp med, under vilken tidpunkt och vad jag var villig att betala för det. Och vips, så fick jag flera olika bud från personer som ville hjälpa mig. Att TaskRunner även håller min betalning tills efter att uppdraget är utfört och jag känner mig nöjd, gör att tjänsten blir väldigt trygg, säger Danne. 

Redo att få det gjort med TaskRunner? Läs mer här

I TaskRunners app kan man enkelt byta mellan att beställa tjänster som privatperson och företag. Det gör även TaskRunner till det perfekta valet för dig som företagare som behöver lite extra hjälp. 

Vi såg ett tydligt behov hos privatpersoner och företag som ville ha hjälp med enklare tjänster men hade stora svårigheter att hitta någon som kunde utföra jobbet. Så vad gjorde vi? Vi byggde en smart plattform och algoritm som matchar ditt behov med kvalitetssäkrade personer i din direkta närhet som gärna tjänar en extra slant och har rätt kompetenser för just ditt uppdrag. Vår strävan har alltid varit ett fokus på enkelhet, hög kvalitet och servicenivå där dina behov är i centrum.