Trendande: Därför ska du göra ditt nästa skönhetsingrepp i TurkietAtt utföra plastikoperationer är något som har ökat markant i popularitet de senaste åren. Men i Sverige är klinikerna dyrare och håller inte samma standard som i andra länder, och därför åker många till exempelvis Thailand för sina ingrepp. Nu behöver du inte längre åka längre än till Turkiet för ett riktigt bra resultat.

– Så är det, många flög till Thailand för att det är billigt och har bra kirurger, men det är en lång sträcka att åka och det kostar en del med flyg och hotell, berättar Araz Afrasiabi, bokningskonsult på Esteworld Sweden.

Stora samarbeten
– Esteworld i Istanbul har funnits jättelänge, och de är verkligen superbra. I Turkiet är man väldigt kända med över en halv miljon likes på Facebook, och man samarbetar även internationellt med övriga Esteworld-representanter. Represententerna finns i Sverige, Danmark, Norge och även i Kanada och Australien. Folk flyger till Istanbul världen över för Esteworlds operationer, säger Araz Afrasiabi och fortsätter:
– Det är en högre standard till ett lägre pris, kan man säga.

Läs mer om vad Esteworld erbjuder för plastikoperationer

Plastikkirurgi kan vara en djungel full av information med mycket att tänka på. Hos Esteworld behöver du bara veta vad du vill utföra – resten tar de hand om. För dig som vill erbjuds ett paket där hotell och flyg ingår i priset. All logistik är färdig på förhand och det råder inga frågetecken när du väl är framme på plats. Några dagar efter operationen flyger du hem så gott som färdigläkt.

– Du är i Turkiet i några dagar, och du kan kombinera ingreppen med några semesterdagar i Istanbul. Det är lite som en all-inclusive, du ska inte behöva tänka så mycket på allt som ska göras. Vi sköter allt och fixar försäkringar åt dig. Att du ska bli nöjd är vår största prioritet, säger Araz Afrasiabi.

 

Många kunskapsområden
Hos Esteworld kan du också förlita dig på det alltid finns hjälp att få från erfarna kirurger. Med många års erfarenhet och på många olika typer av människor är man självsäkra i sina kunskaper.

– Vi ser till att vi uppfyller våra kunders önskningar. Något som blivit allt mer populärt är hårtransplantationer. Det är otroligt viktigt för oss att man som individ inte ska behöva gå runt och inte gilla sin egna kropp, för det finns hjälp att få och det behöver inte vara så dyrt som så många tror att det är, förklarar Araz Afrasiabi.

En lyckad hårtransplantation utförd av Esteworld

För den som vill finns även möjligheten att besöka den nystartade kliniken i Bromma i Stockholm. Här har du chans att få prata med erfarna konsulter som erbjuder en utförlig konsultation.

– Där kan man även genomgå icke-kirurgiska ingrepp, såsom fillers till läpparna, samt botox och antirynkbehandling. Dessutom utför vi något som kallas PRP, Platelet Rich Plasma, där vi tar patientens blodplasma, centrifugerar det och injicerar det med små stick i hårbotten. Detta bidrar till tillväxthormoner och får igång blodcirkulationen. Det är ett unik behandling som gynnar hårtillväxten och som bidrar till hudföryngring. Möjligheten till PRP finns det inte många av i Stockholm, säger Araz Afrasiabi.

Läs mer om hur PRP fungerar

”Otroligt nöjd”
En av många tusentals nöjda kunder är Stockholmsbon Fatima, 37. I december 2018 valde hon att förstora sina bröst på kliniken i Istanbul. I april 2019 åkte hon ned igen för att utföra fettsugning på magen, ryggen och under hakan.

– Jag hade aldrig gjort några tidigare ingrepp och var så nervös över hela processen första gången. Kirurgerna och sköterskorna var väldigt vänliga och såg till att nervositeten släppte. Jag hade velat göra operationer hela livet, och när jag såg Esteworld på Instagram kontaktade jag dem för en konsultation. Mina resultat blev otroligt bra och jag är så nöjd. Jag mådde inte speciellt bra över min kropp innan, men nu är det helt tvärtom och mitt självförtroende är så mycket bättre. Jag kommer alldeles säkert göra fler i framtiden, skrattar Fatima.

Esteworld lägger lika mycket fokus på resultatet på kundnöjdheten och ser alltid till att följa upp om välmåendet och eventuella frågor både innan och efter operationen.

– De har kontaktat mig många gånger efter operationerna bara för att kolla hur jag mår och om allt känns bra. De bryr sig verkligen om en. Kommunikationen innan och under resan till Turkiet var lika bra den, där de löste allt från transport och hotell. Det går inte att göra annat än att varmt rekommendera Esteworld till alla som vill göra en plastikoperation, avslutar Fatima.

Esteworld
Esteworld erbjuder vård av hög internationell standard i ett femstjärnigt servicekoncept. Verksamheten är fokuserad kring tre specialistområden; estetisk plastikkirurgi, hårtransplantation och kosmetisk tandvård.

Våra hårtransplantationer utförs med den senaste tekniken inom FUE. Dessutom kan vi, som en av få kliniker i världen, erbjuda den absolut senaste teknologin - hårtransplantation med robotteknik.

Efterfrågan på hårtransplantationer är mycket stor i Turkiet. På våra kliniker i Istanbul utför vi ca 20 transplantationer per dag. Detta ger oss en erfarenhet som få andra kliniker kan erbjuda. Dessutom till mycket fördelaktiga priser.

Du kontaktar oss enkelt via vår lokala representant i Stockholm. Vi ger dig fullständig information, svarar på alla dina frågor och hjälper till med allt du kan behöva.

Välkommen till Esteworld!

Stockholm : (+46) 72 330 26 31

På vår hemsida finns ett formulär där du fyller i dina kontaktuppgifter. Därefter kontaktar våra konsulter dig och hjälper dig besvara alla dina frågor eller funderingar.

se.esteworldturkey.com