Trendresan: Golf, mat och vin – i ett exklusivt paketVill du komma ut i världen och spela golf, äta god mat och dricka gott vin?
Det finns många resor som kombinerar intressen och hobbys, men att välja rätt researrangör kan vara klurigt.
Kullenberg Golf har i över 40 år arrangerat exklusiva resor och har 16 243 nöjda kunder – inklusive prins Sigvard Bernadotte.
– Vårt signum är god mat, goda viner och en runda golf där mötet mellan människor är en stor del av upplevelsen, säger Henrik Jarl från Kullenberg Golf. 

Allt fler vill utforska världen genom att åka på arrangerade resor. Oavsett om du är ensamresenär eller reser i par så finns det något för dig. Researrangören Kullenberg Golf arrangerar exklusiva resor för dig som har en stor passion för mat, goda viner och en runda golf.
– Om det ligger inom ramen för dina intressen kommer vistelsen att bli fantastisk, säger Henrik Jarl från Kullenberg Golf.

Kullenberg Golf drivs av Jerker Mons Svensson och Henrik Jarl. Sedan starten 1971 har de arrangerat exklusiva golfresor till resmål som Toscana, Costa Brava, Bordeaux, Aix les Bains, Champagne, Stellenbosch i Sydafrika och sommarstaden Kalmar.
– Eftersom vi bara är två i företaget är vi alltid med på alla resmål. Det gör våra resor väldigt familjära och om du väljer att resa själv är du därför aldrig ensam, säger Jerker.
Vill du läsa mer om de olika resmålen? Klicka här

Resornas innehåll
Resorna som arrangeras är omkring en vecka långa och i priset ingår hotellboende och golfspelande. Det finns även en golfskola som är ett utmärkt tillfälle för nybörjaren och den avancerade golfspelaren att i en härlig miljö och under sakkunnig ledning förbättra sin golf.
– Vi filmar din sving och har genomgång med synpunkter och kommentarer med ambition att göra dig till en säkrare och lycklig golfare, säger Jerker.

På resorna finns det även en rad olika aktiviter som varje resenär kan göra.
– Beroende på resmål kan du lära dig hur champagne framställs, du kan komma nära de första skyttegravarna från första världskriget och mycket annat, säger Henrik.

Mat och vin på Michelinkrogar
Eftersom resan, utöver golf, fokuserar på mat och vin besöker gruppen tillsammans under reseveckan prisbelönta krogar och många middagar intas på restauranger med Michelinstjärnor. Du som resenär får även möjlighet att gå på vinprovningar och Jerker ger dig gärna inköpstips på viner och hur du kombinerar mat och vin för bästa smakupplevelse.
– Våra resenärers vinintresse gör att många väljer att köra till våra resmål i Frankrike, Champagne och Aix les Bains, eftersom det då kan ta med sig vin hem. Det ger ett mervärde som många tycker är trevligt, säger Jerker.

Golfkryssning i Karibien
En av Kullenberg Golfs stora nyheter är deras kryssning i Karibien som tar resenärerna till resmålet Florida. De är i dag den enda resebyrå i Europa som arrangerar en kryssningsresa med inriktning mot mat, vin och golf.
– Eftersom resenärer har haft önskemål om att resa själva från Sverige har vi valt att exkludera flygresan till Florida men om det finns önskemål om att flyga hjälper vi gärna till med flygbiljetten.
Vill du veta mer om kryssningsresan till Karibien? Klicka här

Återkommande gäster
Kullenberg Golf har ständigt trogna gäster och cirka 90 procent är återkommande.
– Har vi haft lyckan att ni upptäckt våra resor vet vi med säkerhet att ni kommer tillbaka, säger Jerker.
Vill du också resa med Kullenberg Golf? Gör en förfrågan här

Kullenberg Golf arrangerar sedan 1971 unika upplevelser, med mat, vin & golf.

Kontakta Kullenberg Golf och gör en bokningsförfrågan här