Här är nya mötesplatsen för livsnjutareGillar du att upptäcka nya spännande smaker i kombination med varandra?
Då är ett besök på mässan Stockholm Malt, Mat & Destillat värt ett besök.
– Vi erbjuder ett rikt matutbud och många menyer med provning av mat och dryck tillsammans, säger Björn Lindell, projektledare på Taste Events.

Taste Events  är ett dotterbolag till Sveriges största oberoende mässarrangör. De arbetar med att utveckla mässkoncept till upplevelsebaserade events med fokus på mat och dryck. I deras portfölj finns bland annat Malmö Älskar Mat, Matnatten i Malmö, Vin & Deli Helsingborg och Malmö Öl & Whisky Festival.
Det finns en stor efterfrågan på ett alternativ med fokus på kvalitet, kunskap och njutning, säger Björn Lindell, projektledare på Taste Events.
Läs mer om Taste Events här

”Exklusiv miljö”
Snart har Stockholms nya öl- och whiskymässa Malt, Mat & Destillat premiär för i år. 16-17 mars kan du komma på besök på Stockholmsmässan i Älvsjö för att upptäcka god mat och dryck från microbryggerier, importörer, producenter och krögare. Förutom öl och whisky i dryckesväg finns det också rom-, gin- vin-, cocktailprovningar att gå på.
– Vi är en unik livsnjutarmässa som inger känslan av att man är i en saluhall eller på en restaurang. Det är inte fokus på fest utan det är en mer stämningsfull och exklusiv miljö. Vi håller visserligen till i en mässhall men vi jobbar mycket med belysning och tyger för att skapa en härlig atmosfär, förklarar Glenn Pålsson, projektsäljare på Taste Events.
Vill du gå på mässan? – här är alla spännande utställare

Taste Events räknar med runt 90 utställare. Utöver att njuta av mat och dryck kommer du även att kunna prova cigarrer – så är du Stockholmare är det värt att ta sig ut till Älvsjö för en helg. Kommer du inte att ha möjlighet för ett besök just den här helgen kan det vara bra att veta att Malt, Mat & Destillat är ett årligen återkommande event.
Vill du veta mer? – klicka här 

Om oss

Taste Events är ett dotterbolag till Numera Mässor, Sveriges största oberoende mässarrangör. Björn Lindell är Managing Partner och arbetar med att utveckla mässkoncepten till upplevelsebaserade events med fokus på mat och dryck. Läs mer om Taste Events på www.tasteevents.se

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via e-post och telefon:

Växelnummer: 0708-47 33 98
E-post: bjorn.lindell@tasteevents.se