Var tionde svensk riskerar att drabbas av tandlossning – så får du hjälpBlöder det när du borstar tänderna eller får du lätt svullnader i tandköttet när du är sjuk? Det kan vara tecken på tandköttsinflammation – som drabbar merparten av Sveriges vuxna och kan leda till tandlossning.
Med hjälp av den moderna metoden "guidad kirurgi" kan Wasa Tandklinik hjälpa dig som drabbats.

Tandlossning är ett utbrett problem som drabbar många och upp till tio procent av svenskarna har så långt gången tandlossning att de har tänder som måste plockas bort. Förutom att vara ett oralt problem har studier hittat samband mellan tandlossning och sjukdomar som reumatism och hjärt- kärlsjukdomar.

Ersätter förlorade tänder
Maryam Pourmousa driver specialistkliniken Wasa Tandklinik i Stockholm. Hon är specialist på tandlossning och implantatkirurgi, vilket även är klinikens expertområden samtidigt som de erbjuder en allmän tandläkar­mottagning.
De tar emot patienter i alla åldrar som av olika anledningar behöver hjälp att ersätta förlorade tänder och genom att använda sig av metoden guidad kirurgi kan de planera ingreppet mer noggrant och generera ett mer förutsägbart resultat.
– Det är en modern teknik som minimerar smärtan och negativa bieffekter på kroppen i övrigt.  Med hjälp av 3D-röntgen och scanning kan vi snabbt ställa diagnos och komma tillrätta med det här problemet.
Vill du vet mer om implantatkirurgi? Klicka här

Årets tandvårdsföretag 2018
Wasa Tandklinik har funnits i 14 år och erbjuder sina patienter stor kunskap och professionella behandlingar med modern teknik. De tar emot remisser från andra tandläkare för behand­ling av tandlossning och implantat­operation och har utsetts till Årets tandvårdsföretag 2018.

Maryam menar att deras goda rykte till stor del beror på deras engagemang i sina behandlingar och patienter.
– Vi jobbar efter devisen att klinikens kunder efter behandling ska vara parodontalt friska och kariesfria.
Läs mer om Wasa Tandklinik här

3 tecken på tandlossning ... 

• Ditt tandkött blöder när du borstar tänderna eller tuggar.
• Du får svullnader eller blöder i tandköttet när du är sjuk.
• Ditt tandkött är rött. Det ska vara rosa när det mår bra, om det är rött har du en inflammation. Faktum är att merparten av Sveriges vuxna lider av gingivit (tandköttsinflammation) som kan leda till tandloss- ning om man inte sköter sin munhygien bra.
Ta del av Wasa Tandkliniks exklusiva erbjudanden

... och så undviker du det 

  • Använd tandborste, tandtråd och mellanrumsborste. En god munhygien är viktig för att undvika tandlossning. • Gå till tandhygienisten minst en gång per år. Även om du inte har ont eller ser symptom är det bra för att kunna upptäcka eventuell tandlossning i god tid.
    • Om du röker, sluta! Det ökar risken för tandlossning. Specialiserade på tandlossning

→ 2004 startade Maryam Pourmousa specialist­kliniken Wasa Tandklinik. 

→ Kliniken har speciali­serat sig på tandlossning och implantatbehandling men fungerar också som en allmän tandläkar­mottagning. 

→ Med den senaste tek­niken har de skaffat sig ett gott rykte och jobbar efter devisen att klinikens kunder efter behandling ska vara parodontalt friska och kariesfria. Wasa Tandklinik tar emot remisser från andra tandläkare för behand­ling av tandlossning och implantat­operation. 

→ Boka tid redan idag: 

08–21 01 85 

info@wasatandklinik.se
wasatandklinik.se
Tegnérgatan 8, Stockholm