Vill du ha en pool lagom till midsommar och semester?

Drömmer du också om att kunna kliva ut genom dörren och hoppa i din alldeles egna pool? Ellips Pool hjälper dig att göra drömmen till verklighet. Köp en pool skräddarsydd efter din stil och dina behov från ett företag som har koll och brinner för att du ska bli nöjd. Om du önskar ha din pool färdig till sommarn bör du börja projektera redan nu.

Ellips pool har utvecklats till att bli landets ledande leverantör och tillverkare av swimmingpooler. Ett vinnande koncept har bland annat varit att de styr över sin egen produktion. På hemsidan kan du hämta inspiration till dina pooldrömmar gällande allt från träningspooler, exklusiva designpooler eller det som bäst passar familjen.  

Ha i åtanke att priserna kommer att gå upp i branschen vid årsskiftet, och för några leverantörer redan nu i november. Det kommer även att vara ett otroligt tryck i poolbranschen nästa säsong. Så om du vill bada till midsommar bör du göra din poolaffär redan nu för att både få en så bra affär som möjligt och för att säkra upp markarbete och montörer. Ett tips är därför att köpa ditt poolpaket redan nu och förvara det över vintern för att sedan bygga upp det under våren.

Här kan spana in Ellips Pools utbud 

Kvalitetspooler från Norrland
Det var i Luleå allt startade och där ligger än idag Ellips Pools huvudkontor. Företaget har varit verksamma sedan 1989 och står för kvalitetspooler anpassade för Sveriges klimatzon. Ellips Pool driver egen produktion och producerar lokalt i Luleå. På så sätt kan de styra över produktionen på ett helt annat sätt en andra företag. Genom experthjälp och rådgivning får du hjälp med planering och installation för din pool utifrån dina behov och önskemål.  

Om du vill inspireras inför ditt poolköp är det perfekt att ta ett besök till Upplans Väsby där Ellips pool har Sveriges största visningsanläggning för swimmingpooler. Här kan du ta en närmare titt på flertalet olika modeller och tillbehör samt få tillfälle att ställa frågor till de kunniga poolsäljarna. Visningsanläggningen har även en butik med försäljning av tillbehör och förbrukningsvaror.

Kontakta Ellips pool för att boka ett besök på visningsanläggningen eller ett kostnadsfritt hembesök här!

Den omtalade Sarah Sjöström-poolen
Hon är inte bara en utav världens främsta simmare, Sarah Sjöström är även ambassadör för Ellips Pool. En utav Ellips Pools mest populära pooler går under namnet Sarah Sjöström-poolen. Poolen finns tre olika modeller; Bas, Pro och Ultra. Sarah Sjöström-poolen erbjuder möjligheten att träna upp både styrka och kondition, utöver att bara njuta av ett uppfriskande dopp såklart.  

Exklusiva alternativ
Om du längtar efter en ännu lyxigare poolupplevelse ska du spana in NivekoDetta är något för dig som söker den där läckra hotellupplevelsen som en infitypool ger. Du kan få en pool i precis de mått du vill ha och den kommer i ett stycke vilket gör installationen enkel och snabb.  

 

Vi har levererat och monterat pooler till privatpersoner i Europa och andra delar av världen. Det har gett oss värdefulla kunskaper som vi gärna delar med oss av till alla kunder. 

KONTAKTA OSS  

Luleå: 0920–23 80 50 

Upplands Väsby: 08-594 108 30 

Mail: INFO@ELLIPSPOOL.SE