Vill du ha hjälp att träna och äta rätt? Missa inte Kickstarta 2019!Vill du bli mer hälsosam, gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Modifast och Bodyweight har tagit fram Kickstarta 2019 som med kostprogram, träningsövningar och coachning ger dig en knuff i rätt riktning.

– Det passar alla som vill börja träna och gå ner i vikt, säger Ulrika, 43, som testat årets första program som gick av stapeln i januari 2019.

Det finns många tips och råd om hur du går från soffpotatis till träningsvan – men att komma igång och få en kontinuitet i träningen och anamma en bättre kosthållning kan vara svårt när träningsmotivationen tryter eller vågen visar en stillastående siffra. Modifast och Bodyweight vill nu ge fler chansen att kickstarta mot nya sunda vanor – med Kickstarta 2019.

Vill du anmäla dig till Kickstarta 2019 med start 15 april? Klicka här!

Deltagandet är kostnadsfritt, startar 15 april och ger dig ett kost- och träningsprogram på sex veckor som är framtaget av erfarna dietister och en personlig tränare. Kostprogrammet består under en period av Modifast kostersättningar, därefter introduceras vanliga måltider stegvis. Parallellt får du ett anpassat program med träningspass på cirka 20 minuter, med Bodyweight Training System, som pedagogiskt visas i programmets app. Träningsbandet kan användas av i hemmet, utomhus eller tas med på resa så man kan alltid få in sin träning, snabbt och enkelt.
– Det är alltid en utmaning att göra livsstilsförändringar så aktiviteten ska göra det enklare att få in dina nya kost- och träningsvanor i vardagspusslet. Förutom produkterna är motivation och tydligt uppsatta målsättningar att arbeta mot, det enda du behöver, säger Linda Scholander från Modifast.
– Vi försöker med detta upplägg göra det göra det så enkelt som möjligt att lyckas med sin viktreducering. Ett enkelt och strukturerat kostprogram i kombination med träning som du kan utföra i ditt hem. Enklare än så här blir det inte, tillägger Kennet Båth från Bodyweight.

Här hittar du allt du behöver för att vara med i Kickstarta 2019 som startar 15/4!

”Viktminskningen är hållbar”
Ulrika, 43, är en av de som deltagit i årets första Kickstarta 2019. Hon berättar att hon ville komma vidare med sin viktminskning och komma igång med träningen efter en inflammation i axeln. Under aktiviteten har hon fått in nya träningsvanor och gått ner många av sina överflödiga kilon. Men det har inte alltid varit lätt.
– Den största utmaningen var nog att inte äta i sociala sammanhang och de tre första dagarna är kämpiga. Men efter det är det lätt. Jag har trappat upp motionen och övergången till att äta sker gradvis vilket har gjort viktminskningen hållbar. Sammanlagt har jag gått ner tio kilo och fått in nya träningsvanor och ökat vardagsmotionen, säger hon.

Pepp i sociala medier
En annan deltagare, Fleur, 37, berättar hur hon efter sin graviditet började pendla i vikt och ville få hjälp att leva ett mer hälsosamt liv med regelbundna måltider och träning.
– Jag har börjat träna tre dagar i veckan och fått in rutiner med vardagsmotion och måltider, säger hon.

Vidare berättar hon att hon under hela Kickstarta 2019 fick bra information och pepp i den slutna Facebook-gruppen som samlar programmets deltagare. Den sociala motivationsfaktorn förhöjs inte minst med hashtaggen #kickstarta2019 där du kan dela med dig av din resa – och följa andras.


Christina Melin

Bloggaren Christina Melin deltog också under aktiviteten, tidigare i år, och minskade totalt sju kg. Läs mer om hennes erfarenheter från Kickstarta 2019 i hennes populära blogg här!

Vill du också vara med i Kickstarta 2019 som startar 15 april? Läs mer och anmäl dig här!

I ett unikt samarbete mellan Modifast och Bodyweight har du nu möjligheten att få hjälpen och verktygen att komma igång med både kost och träning! 

Aktiviteten startar 15/4 2019 och utgår från Modifast-metodens 6-veckorsprogram där vanliga måltider ersätts med Modifasts kost- och måltidsersättningar och vanliga måltider återintroduceras stegvis. Till detta finns ett anpassat träningsprogram för hela perioden med Bodyweight Training System. 

Välj mellan ett kickstartspaket eller köp Bodyweight Training System seperarat och välj smaker på dina måltidsersättningar från Modifast!

Läs mer och anmäl ditt intresse här!