Ztory är hela familjens smarta lästjänstMånga nyhetsstidningar, magasin och böcker går i dag att läsa digitalt. Men vilken tjänst ska man välja bland marknadens uppstickare? Hos Ztory får du en digital prenumerationstjänst i världsklass – för hela familjen.
– Vi har tre av Sveriges främsta morgontidningar, 600 populära magasin hundratals berikande faktaböcker och barnböcker på svenska, säger Daniel Malmqvist, vd på Ztory.

Att läsa sina favorittidningar och böcker på paddan, telefonen eller datorn har många fördelar. Du kan läsa var och när du vill, du får tillgång till äldre utgåvor och artiklar och dessutom är du schysst mot miljön när du väljer bort utgåvor i pappersformat.

Ztory är sedan 2014 en prenumerationstjänst för digitala publikationer. Med deras app får användaren tillgång till Sveriges främsta morgontidningar, 600 digitala tidningar och hundratals fakta- och barnböcker – och sammanlagt 20 000 olika publikationer. Prenumeranten har obegränsad tillgång till hela utbudet och kan även skapa upp till sju användarprofiler för att varje familjemedlem ska kunna använda tjänsten.

Börja prenumerera idag, gratis de första 30 dagarna sedan 99kr/mån och utan uppsägningstid

”Klippa ut och spara”
De digitala tidningarna täcker områden som livsstil, mat, mode, motor, musik, teknik, trädgård, barnböckerna passar barn i åldrarna noll till tolv år och faktaböckerna är inspirerande och underhållande för både vuxna och barn.
– Du kan enkelt ladda ner en tidning eller bok och läsa den när du inte är ansluten till Internet, säger Daniel Malmqvist, VD på Ztory

Vill du se vilka av dina favorittidningar och böcker som finns hos Ztory? Klicka här

Ztory har många smarta digitala funktioner. Du kan lösa korsord och sudoku i tidningen och du kan även följa utvalda favoritmagasin, skapa läslistor och bokmärka artiklar. Du kan även skapa och spara clips. Det innebär att du, när du är inne i en tidning och hittar en bild eller text du vill spara, med ett enkelt skärm-kommando kan spara clips under en flik i huvudmenyn.
– Där kan du skapa och namnge olika kataloger för dina clips, till exempel; Recept, inspiration eller drömresemål. Alla fördelar med att klippa ut i sin vanliga tidning finns fortfarande men här behöver du ingen sax och du hittar enkelt bland dina clips, säger Daniel.

”Suverän app”
Ztory har fått 4,5 av totalt fem stjärnor som ett snitt från tusentals kunders recensioner. ”Används nästan dagligen. Bra och varierat utbud!” följs av”Suverän app!! Man tror inte det är sant så många tidningar man kan läsa!!” och ”Jag gillar det stora utbudet. Hittar alltid något intressant allt läsa. Rekommenderas!”.
– Det finns otroligt mycket att upptäcka och du kommer i kontakt med tidningar som du kanske inte hade köpt annars, säger Daniel.

Vill du testa Ztory kostnadsfritt i 30 dagar innan du bestämmer dig? Ladda ner appen här

Ztory är prenumerationstjänsten med tusentals tidningar, magasin, fakta- och barnböcker i en app – och många smarta funktioner.

  • Du har obegränsad tillgång och kan läsa var, när och hur du vill
  • Spara, dela och kommentera det du läst och sett med vänner och familj
  • Ladda ner tidningar och läs utan internetuppkoppling
  • Zooma in text och bild i hög kvalitet.
  • Följ dina favoriter för att lätt hitta tillbaka och bli meddelad när nya nummer finns att läsa
  • Läsa på upp till sju enheter samtidigt
  • Upptäcka nya tidningar och intressanta publikationer i ett ständigt växande utbud

Testa Ztory kostnadsfritt i 30 dagar. Ladda ner Ztory till iOS eller Android här