Låt romantiken blomstra på Kurorten MössebergI ett allt mer stressigt samhälle blir det viktigare och viktigare att koppla av och ta en paus från vardagens alla måsten. Kurorten Mösseberg erbjuder ett högklassigt spa kombinerat med historisk miljö. En perfekt getaway inför alla hjärtans dag.

Kurorten Mösseberg i Falköping har varit en plats för avkoppling, hälsa och välmående i över 150 år. På Mösseberg kan du relaxa på den nyrenoverade spaavdelningen. Här njuter du av Bergskällorna utomhus under bar himmel, eller tar en simtur i Stora Blå – inomhusbassängen. I november 2018 invigdes Det djupa och Det grunda, två stycken härliga stilla inomhuskällor. Arvids restaurang är döpt efter en gammal badmästare från orten, och där kan du avnjuta en meny gjord på högkvalitativa närproducerade råvaror. I Champagnebaren njuter du av ett glas vin eller champagne, eller varför inte en lokalproducerad öl i restaurangbaren?

”Det bästa av två världar”
Elin Cederberg, som är spachef på spahotellet berättar om varför kurorten, som ligger uppe på ett berg omringat av vacker natur, är så unik.
– Kurorten Mösseberg ger dig det bästa av två världar. Du får den gamla kurortstraditionen i historisk miljö samtidigt som du också får njuta av ett modernt spa. Det är mycket uppskattat av våra besökare, som är i alla åldrar, säger Elin Cederberg. 
Se allt som Kurorten Mösseberg erbjuder här

Erbjuder bröllopspaket & konferens
Kurorten Mösseberg är mer än bara ett spa. Här kan du som har ett företag anordna konferens, där konferensdeltagarna kan förena nytta med nöje.
– Hos oss kan du kombinera effektiva mötespass med en lugn stund på spat, säger Elin.
Den som går i giftastankar kan passa på att boka en vistelse under alla hjärtans dag den 14 februari. Kurorten Mösseberg erbjuder nämligen ett fullt koncept inom bröllop. Då är den romantiska högtiden perfekt att komma på, menar Elin.
– Kom och reka och besök vår vackra anläggning. Vi hjälper gärna till och planerar er bröllopsfest och skräddarsyr era bröllopspaket. På alla hjärtans dag serveras en riktigt romantisk fyra rätters-supé i Arvids restaurang.
Se alla hjärtans dag-erbjudande här

Sportlovsaktiviteter
Under sportlovet kan du som gillar att vara aktiv åka skidor, det finns både längdskidor och slalombacke på Mösseberg. Precis som påsk- och jullovet är sportlovet en bra tidpunkt att komma för de som har barn, då man anordnar barnens spadag, en dag gjord för de minsta i familjen.
– Barnen ska också få njuta och gå på spa, avslutar Elin Cederberg.

Kontakta oss gärna!

Adress
Kurorten Mösseberg, Mössebergsparken, 34, 521 37 Falköping

Spabokning
Tel: 0515-432 02
spa@kurortenmosseberg.se

Hotell, restaurang-och konferensbokning
Tel: 0515-432 01
bokning@kurortenmosseberg.se