Poolen – den naturliga samlingsplatsen för hela familjenGår du i poolbyggnadstankar och längtar efter sommaren och värmen? Men var ska du börja – och vilken pool passar dig? Ta hjälp av företaget som har 33 års erfarenhet i branschen – Poolmans.

Förbi är tiden då det var lyx att ha en pool, nu har var och varannan tomt i Sverige en pool. Poolen är en naturlig samlingsplats för hela familjen – oavsett hur den ser ut. Med din egen pool kan du förlänga badsäsongen, eftersom det går att värma upp en pool och på så vis går att börja bada tidigare och sluta senare på året än om du badar i sjö eller hav. Du slipper dessutom åka till en full badstrand med massor av packning på sommarens hetaste dagar. Med tanke på hur varmt det var sommaren 2018 är att investera i en pool verkligen något att fundera på.

Inspirerande butik
I Solna, Stockholm, ligger Poolmans inspirerande butik. Där kan du beställa din drömpool och pooltillbehör av högsta kvalitet. Poolmans har funnits i branschen i 33 år – och har därför den erfarenhet och kunskap som behövs för att hjälpa just dig med ditt poolbygge. De representerar de mest kända märkena, bland andra Hayward, Speck, Astral, Pahlén och Zodiac – och säljer flera typer av pooler. Nergrävningsbara, ovan mark-pooler, pooler uppbyggda av lecablock, fiberglas och plast.

Läs mer om butiken och se öppettider

Uppvärmning & pooltak
Uppvärmning av en pool sker i dag vanligtvis av en värmepump, ofta med inverter-teknik. Poolmans erbjuder den senaste generationen värmepumpar från Pahlén och Gullberg & Jansson. De ersätter de oekonomiska elvärmarna som förr var vanliga.
Ett pooltak skyddar både pool och barn. Det isolerar och ger extra värme, förlänger badsäsongen och är bra på vintern då det skyddar poolen, istället för de tunga vinterplåtarna som annars är vanliga.

Tillbehör & hembesök
Du hittar också poolstegar, jetstreams, poolbelysning, cirkulationspumpar och rengöring för din pool hos Poolmans. Företagets fokus på hög kvalitet och bra priser genomsyrar hela upplevelsen och sortimentet. Söker du någonting som inte finns hos Poolmans kan det enkelt beställas hem. Du kan även handla i deras webbshop. Vid köp över 700 kronor ingår fraktkostnaden. Råd och tips samt hembesök ingår alltid.

Nyhet – kontrollera poolstatus med mobilen
En nyhet i poolbranschen i år är att du nu kan slippa testa poolvattnet med krångliga poolvattentesters. Poolmans eller du själv kan montera en avkännare där du enkelt i en app i mobilen– var du än befinner dig – kan avläsa värmen och kemikalietillståndet i poolen. Enklare kan det inte bli.
 

 

Sagt om Poolmans – kundrekommendationer

”Vi visste inget om pooler men har alltid önskat oss en. Poolmans visade oss vägen lungt och sakligt, de kom till och med hem och tittade och gav råd och gav fina garantier. Vi slutade leta och köpte vår pool hos dem.”

”Vi letade leverantör av ingjutningsdelar till en betongpool vi byggt. Allt hittade vi i Poolmans butik till priser 15% under konkurrenterna. Vi fick bra monteringsråd  – på en söndag!”

”Vi köpte vår Palmyra-pool hos Poolmans för tio år sedan. Den är fortfarande i gott skick. Nu ska vi köpa ny liner hos dem, för att fräscha upp poolen inför ytterligare tio år!”

Erbjudande
Just nu får du en komplett pool 7,50 x 3,70 för 37.900:-
Den kan monteras på endast 2 dagar. Välkommen!
 

Adress
Råsundavägen 77, 16957 Solna

Öppettider
Vardagar: 11.00 – 18.00 
Lördagar: 10.00 – 14.00 (från 09 april till 30 augusti)
Söndagar: STÄNGT (Öppet efter överenskommelse)

Telefonnummer
08-29 04 80