Träna hårt och håll dig frisk

För många innebär mörkare dagar och sjunkande temperaturer mer tid på gymmet. Till årstiden hör dock även förkylningar vilket kan tvinga dig att pausa träningen. Bikinifitness-proffset Amanda Larsson satsar på guldmedalj i höst och då finns inget utrymme för sjukdomar, så för att hålla sig frisk dricker hon kosttillskottet Immuno Support System varje dag.

För att nå sina träningsmål krävs ibland större doser träning i kombination med ett minskat energiintag. Detta kan vara påfrestande för immunsystemet och göra dig känslig för sjukdomar. Swedish Supplements har ett brett sortiment inom olika segment för den hälsosamma idrottaren som prioriterar kvalitet och resultat. I sin stadigt växande produktportfölj finns 100-talet produkter (med smaker inräknat), däribland Immuno Support System – ett kosttillskott som kan boosta immunförsvaret.

Här kan du klicka hem produkter från Swedish Supplement

Unik sammansättning
Immuno Support System innehåller välbeprövade ämnen, bland annat antioxidanten vitamin C som skyddar mot oxidativ stress samt minskar trötthet och utmattning, vitamin D som stöttar normal muskelfunktion och zink som bidrar till normala testosteronnivåer. Produkten är unik i sitt slag på grund av kombinationen av vitaminer och mineraler som ihop med aminosyror och Betaglukanen Wellmune boostar immunförsvaret och har erkänt antivirala egenskaper. Det finns olika typer av Betaglukaner, men studier har visat att just Wellmune kan stärka immunförsvaret och förkorta sjukdomstiden.

Läs mer om innehållet och dess effekter

Vägen mot guldmedaljen
Amanda Larsson är ett av Sveriges fyra Bikinifitness-proffs. Hon arbetar dessutom heltid som online coach med flera klienter och olika träningsmål såsom att bygga muskler, gå ned i vikt eller tona kroppen. Oavsett mål är själva träningen en förutsättning, men förkylningar och andra sjukdomar kan innebära ofrivilliga pauser. Du kan bli extra känslig under en diet, vilket är Amanda Larssons verklighet just nu då hon förbereder sig inför en viktig tävling. Målet är att kamma hem guldmedaljen och då finns inget utrymme för sjukdomar.

– Immuno Support System kom in i mitt liv ganska perfekt för ett år sedan då jag jagade proffskortet i Bikinifitness. Att syssla med en extremsport och samtidigt ligga på ett lågt energiintag kan försvaga immunförsvaret, så nu dricker jag Immuno Support System varenda dag, förklarar Amanda Larsson.

Gör som Amanda – drick Immuno Support System

Rekommenderar alla sina klienter
Förutom att boosta immunförsvaret kan Immuno Support System underlätta återhämtningen vilket är extra viktigt vid hård träning eftersom det kan försätta kroppen i ett katabolt, det vill säga nedbrytande, läge. I sin tur kan detta göra dig känsligare för att smittas av sjukdomar.

– Därför rekommenderar jag alla mina klienter att dricka Immuno Support System varje dag. Det förbättrar chanserna att hålla sig frisk och smakar dessutom riktigt gott!

Våra produkter stödjer sig på de senaste forskningsrönen och är innovativa och nytänkande. Swedish Supplements är det senaste tillskottet av kosttillskottsmärken som helt tas fram och produceras i Sverige. Genom hängivet arbete och en passion för träning och sportprestation utvecklar Swedish Supplements nya produkter med det lilla extra för den tränande. Tillverkningen sker i strikt GMP certiferad miljö vilket borgar för trygghet och kvalitet. Målsättningen är att vara först med det senaste och hetaste till ett konkurrenskraftigt pris.

Läs mer här