Upptäck Ovumias nya fertilitetsklinik i Stockholm

Den ledande klinikgruppen för fertilitetsbehandlingar inom Nordeuropa, Ovumia, har öppnat upp en ny klinik i Stockholm. Expanderingen markerar ett viktigt steg för att tillhandahålla avancerad fertilitetsvård i Sverige.

Med över 30 års erfarenhet inom branschen är Ovumia känt för sitt banbrytande arbete inom embryodiagnostik, embryoforskning och assisterad befruktning med donerade könsceller. Sedan starten har kliniken hjälpt till med födseln av över 15 000 barn genom sina avancerade behandlingsmetoder. Ovumias målsättning är att göra högkvalitativ reproduktiv vård tillgänglig för så många som möjligt; som ett led i detta har bolaget expanderat sin verksamhet i år och öppnat en ny klinik i Solna, Stockholm.

– Ofrivillig barnlöshet kan vara tufft att gå igenom och vår uppgift är att vara en trygg partner genom detta. Med fokus på lyhördhet och känslomässig stöttning strävar vi efter att bli den bästa fertilitetskliniken i Europa, därför är det extra roligt att vi numera kan erbjuda våra tjänster i Sverige, berättar Johanna Lumiaro-Planting, Chefbarnmorska på Ovumia Stockholm.

Läs mer om Ovumia och behandlingarna de erbjuder här

Brett utbud av tjänster
Den nya anläggningen i Stockholm är designad för att vara en av de mest avancerade fertilitetsklinikerna i regionen och erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive IVF-behandlingar (provrörsbefruktning), inseminationer, ägglossningsstimulering och fertilitetsbehandlingar med donerade ägg- och spermier.

– Vid vår klinik kombinerar vi specialistkompetens i världsklass med spjutspetsteknologi inom fertilitetsbehandlingar för att skapa skräddarsydda lösningar och en stödjande miljö, berättar Johanna.

Fokus på tillgänglighet och flexibilitet
Tid är en kritisk faktor i fertilitetsbehandlingar och Ovumia lägger stor vikt vid att erbjuda snabb tillgänglighet och flexibilitet för patienterna. Kortare väntetider och anpassningsbara scheman säkerställer att patienten får den nödvändiga vården precis när den behövs. För patienter som överväger behandlingar med donatorägg, erbjuds även snabb handläggning för att effektivisera och förenkla processen.

– Att minimera väntetiderna är en prioritet för oss, eftersom vi förstår hur värdefull varje sekund är för våra patienter, kommenterar Johanna och avslutar:

– Om du är beredd att inleda din resa mot föräldraskap står vårt team redo att bistå dig. Vi arbetar ständigt för att våra behandlingsprocesser ska vara så smidiga och stödjande som möjligt för att varje steg framåt är ett steg närmare drömmen om en familj.

Mer om Ovumia
Ovumia är en ledande fertilitetsklinik i Nordeuropa som specialiserar sig på avancerad reproduktionsteknologi och behandlingar. Kliniken är känd för sin innovation, högkvalitativa vård och ett engagerat team som arbetar för att ge sina patienter de bästa möjliga resultaten i deras strävan efter föräldraskap.

Öppettider
Kliniken finns i Solna på Barks väg 7 och är öppen vardagar från 9.00 till 15.00. Mottagningen kan nås via telefon eller mejl för bokningar och ytterligare frågor.

För mer information, besök https://ovumia.se/ eller kontakta kliniken direkt via kontaktuppgifterna nedan.

Tfn.  08 124 390 49

info@ovumia.se