Andas fritt med ClearMax inhalatorI stundande vintertider är det många som känner snuvan smyga sig på. Sätten att undvika sjukdagar är många, och när näsan täpper igen kan det vara svårt att hitta något som känns uppfriskande. ClearMax är en inhalator som länge gett kunder en fräsch känsla i näsan och andningsvägar när det behövs som mest. ClearMax Classic är gjord på 100 procent naturliga oljor och finns att köpa på över 1000 apotek i hela landet.

Lätt att ta med i fickan
ClearMax är inte större än ett vanligt lypsyl. Därför är den lätt att ha med i fickan och snabbt ta upp när den behövs. Och inhalatorn är även flitigt använd hos de som inte känner sig hängiga. Eftersom den är uppfriskande får många en fräsch uppfriskande känsla.

Optimal för alla årstider
ClearMax säljer inte bara bra under vintersäsongen utan också under de varmare delarna av året. Under våren och sommaren kan näsan tjocka igen på grund av olika orsaker som gör att man inte kan andas fritt.

Läs mer om ClearMax här

Nyhet 2020 – ClearMax Strawberry
Under det första kvartalet nästkommande år lanseras en ny version av ClearMax – med jordgubbsdoft.

ClearMax Strawberry har exakt samma ämnen som Classic-varianten, förutom ett tillägg av aromer för att uppnå den uppfriskande doften av jordgubb.

Finns på apotek över hela landet
Om du vill införskaffa inhalatorn ClearMax är det inga problem att hitta ett apotek med produkten inne. Den finns på nästan alla fysiska apotek över hela Sverige och självklart även online. Ordinarie pris ligger på 29 kr.

Här kan du köpa ClearMax Classic

ClearMax är en smidig inhalator som ger en uppfriskande känsla för näsan och andningsvägarna.

Perfekt när du vill känna dig extra fräsch.