Andas fritt med ClearMax inhalatorI stundande vintertider är det många som känner förkylningen smyga sig på. Sätten att undvika sjukdagar är många, och när näsan täpper igen vänder sig många till nässpray, hälsokostpreparat, huskurer och annat.
Ett alternativ är ClearMax, en uppfriskande inhalator som länge gjort det enklare att andas friare när det behövs som mest. Den finns att köpa på över 1000 apotek i hela landet.

En igentäppt näsa är ofta ett tydligt tecken på att förkylningen är på gång. Att inte kunna andas fritt genom näsan kan kännas obehagligt, och för många kan det vara direkt nödvändigt att använda nässpray.

Men samtidigt som nässpray är ett populärt alternativ känner många ett behov av att minska användningen. Alternativet heter ClearMax. Förutom att den smidiga inhalatorn ger dig möjlighet att dra ner på nässprayen, kan den direkt ge dig en fri och uppfriskande känsla för näsan och andningsvägarna. Produkten är gjord på 100 procent naturliga oljor.

Läs mer om ClearMax här

Lätt att ta med i fickan
ClearMax är inte större än ett vanligt lypsyl. Därför är den lätt att ha med i fickan och snabbt ta upp när den behövs. Och inhalatorn är även flitigt använd hos de som inte känner sig förkylda. Eftersom den är uppfriskande får många en fräsch känsla.

Här kan du köpa ClearMax Classic

Optimal för alla årstider
ClearMax säljer inte bara bra under vintersäsongen utan också under de varmare delarna av året. Under våren och sommaren kan näsan tjocka igen på grund av pollen och andra besvär som gör att man inte kan andas fritt.

Nyhet 2020 – ClearMax Strawberry
Under det första kvartalet nästkommande år lanseras en ny version av ClearMax – med jordgubbsdoft. Vi har fått provdofta och känslan är att den kommer bli minst lika populär.

ClearMax Strawberry har exakt samma ämnen som Classic-varianten, förutom ett tillägg av aromer för att uppnå den uppfriskande doften av jordgubb.

Finns på apotek över hela landet
Om du vill införskaffa inhalatorn ClearMax är det inga problem att hitta ett apotek med produkten inne. Den finns på nästan alla fysiska apotek över hela Sverige och självklart även online. Ordinarie pris ligger på 29 kr.

ClearMax är en smidig inhalator som ger en uppfriskande känsla för näsan och andningsvägarna.
Perfekt vid förkylning, när du vill känna dig extra fräsch eller minska användandet av nässpray.