Njut av en härlig spaweekend på Badhotellet i TranåsVintern närmar sig markant, och antalet människor som eftersöker värme och energi är många. Samtidigt är det lika många som inte har möjligheten att åka på en längre utlandssemester – men möjligheten att koppla av rejält när kylan smyger sig på finns ändå.

– Hos oss får du en perfekt miniweekend i en härlig sekelskiftesmiljö, berättar Christopher Hamilton, vd på Badhotellet i Tranås.

En vanlig trend under vinterhalvåret är att flyga iväg till varmare breddgrader. Parallellt med det finns trenden att spendera sina lediga dagar på hemmaplan, och flyga ännu mindre. För dig som inte har möjlighet att åka bort allt för långt finns goda möjligheter till välförtjänt avkoppling på Badhotellet i Tranås.

– Det är väldigt smidigt att ta sig hit med tåg, och från stationen är det bara en kort promenad till hotellet, säger Christopher Hamilton, vd på Badhotellet i Tranås.

Ett av Sveriges äldsta
Förutom högkvalitativa spaupplevelser är Badhotellet i Tranås ett av Sveriges äldsta spahotell – hit kom de första gästerna redan 1899. Med en ”sekelskiftesmiljö” som de själva kallar det är det allt annat än svårt att slås av den svårslagna omgivningen som finns på hotellet.

– Våra gäster kommer hit med alla olika ändamål i sikte. Vissa kommer hit med sina kompisar för en avslappnande kväll, vissa för konferenser och möten inom jobb, och andra tar in på en romantisk weekend. Hotellet passar sig bra för alla, oavsett syften, och det är en av många anledningar till varför vi är så populära, menar Christopher och fortsätter:

– Jag vill våga påstå att Badhotellet i Tranås är ett av Sveriges härligaste spahotell.

Läs mer om Badhotellet i Tranås här

Spapaket för alla smaker
För den som vill unna sig en avkopplande stund, oavsett sällskap, finns det paket som passar för alla. Med allt från ett väl utformat konferenspaket till perfekta spapaket är det enkelt att hitta något som passar.

– Vår prisade sparitual är väldigt populär, och det är inte speciellt konstigt. Att koppla av på riktigt och avnjuta en väldigt god middag är ju sällan svårslaget. 

Badhotellets jul- och nyårspaket blev så gott som fullbokat så fort högtiden började vankas. För den som vill erbjuda en härlig julklapp i år går det dock fortfarande att göra det enkelt för sig. I form av presentkort kan den mottagande besöka Badhotellet när den behöver det som mest och njuta av en avkopplande stund – och du som köper julklappen slipper leta med ljus och lykta efter en optimal sådan.

–Att köpa ett presentkort på en härlig spaupplevelse är den perfekta julklappen!

Förutom att julen vankas gör även jullov för barnen det. Badhotellet har därför tagit fram ett specialerbjudande där barn är välkomna till spahotellet den 27 december. 

Vill du ta med barnen på spa? Läs mer här!

– Alla ska kunna njuta och koppla av hos oss, oavsett ålder. Har man barn kan man behöva koppla av ännu mer, framförallt nu. Det passar därför perfekt att ta med hela familjen och umgås hos oss, och sova och äta riktigt gott!, avslutar Christopher.

Det 100-åriga Badhotellet med sin grönskande park utefter Svartån är en oas i Tranås stadskärna. Hit har människor i alla år rest för en tid av avkoppling och rekreation.

Att vi är välkända som en klassisk kurort är inte så förvånande. Tranås höga, fina luft i kombination med olika behandlingar och bad, ger hälsa för både kropp och själ. Vi är övertygade om att detta är mer aktuellt än någonsin, i dagens stressade samhälle. Därför är spa-verksamheten fortfarande det mest centrala i vår verksamhet.

Unna dig själv, dina vänner och kollegor en avspänd vistelse hos oss. Vi sätter guldkant på tillvaron.