Äntligen – nu finns Bastard Burgers i VästeråsBastard Burgers har utvecklats snabbt sedan sin start i norrländska Luleå 2016. Sedan dess har nya restauranger ploppat upp i så gott som hela Sverige, men de som är boende i Västerås har fått vänta. Nu är väntan dock äntligen över när ett av Sveriges mest populära hamburgerställe slår upp portarna i centrala Västerås.

Mängden hamburgerrestauranger runt Sverige har i princip exploderat på senare år, med nya restauranger och riktigt goda burgare vart du än går. Västerås är en av många städer som har flera ställen med högkvalitativt käk – men Bastard Burgers väntas sätta ribban ännu högre. Det menar Emil Bergfors, en tidigare Västeråsbo som gläds åt beskedet om Bastard Burgers debut i staden.

– Jag bodde i Västerås i 23 år och det har absolut funnits många ställen att dra till när man velat käka burgare, men jag har alltid känt att det saknats något. Nu bor jag i Stockholm och har just Bastard Burgers som favorithak, och den här typen av burgare med deras urval och deras sanslöst goda tillbehör har inte funnits i Västerås innan. Jag är helt övertygad att Bastard Burgers kommer bli nästa favoritställe för stora delar av stan, berättar han.

Vill du veta mer om Bastard Burgers?

Vego? Då kommer du älska Bastard Burgers!

Inspiration från USA
Bastard Burgers fokuserar på mycket mer än bara traditionella burgare. Med en annorlunda design och härlig musik är inspirationen från New York tydlig, precis som fokuset på nytänkande produkter och miljö.

Med sin grund i Norrland produceras köttet på flera utvalda norrländska gårdar, och mals ned varje dag för att säkerställa en korrekt kötthalt, köttblandning och att allt är av högsta tänkbara kvalitet. Dessutom bereds tillbehör som dressing, picklingar och liknande alltid direkt hos restaurangen.

Läs mer om Bastard Burgers här

– För mig personligen är det alltid viktigt att välja en restaurang som inte bara gör riktigt bra burgare, eller ja – enligt mig de bästa burgarna i Sverige. Fokus måste också ligga på att göra gott ur andra anseenden och där tycker jag att många tappar, men Bastard Burgers ligger verkligen i framkant på den biten.

På Bastard Burgers är alternativen alltid många

– Dessutom har de så sjukt mycket att välja mellan. Jag har varit där fler gånger än vad jag kan räkna och jag försöker alltid att välja något nytt. Antingen en ny burgare, nåt nytt tillbehör eller kanske det vegetariska alternativet istället. Min favorit just nu är Los Angelesburgaren med deras shack fries, och en milkshake på det. Jag brukar inte lämna Bastard Burgers hungrig, om man säger så.

Det nya Bastard Burgers i Västerås öppnar upp den 16 oktober på Köpmangatan 6.

– Perfekt ju, jag ska snart åka tillbaka till Västerås under semestern och kommer bo runt hörnet. Vi får se om jag hittar någon ny favorit på menyn. Det finns stor chans för det, avslutar Emil.

Se hela Bastard Burgers meny

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Vi klimatkompenserar till 110 procent och energin till restaurangerna är 100 procent förnybar. Målet är att leverera en grym och hållbar produkt, inspirerad av New Yorks streetfood – med kvalitet från Norrland. Välkommen!