Äntligen – nu finns Bastard Burgers i Västerås

Bastard Burgers har utvecklats snabbt sedan sin start i norrländska Luleå 2016. Sedan dess har nya restauranger ploppat upp i så gott som hela Sverige, men de som är boende i Västerås har fått vänta. Nu är väntan dock äntligen över när ett av Sveriges mest populära hamburgerställe slår upp portarna i centrala Västerås.

Här är nya metoden som möjliggör kostnadseffektiv och miljövänlig jordsanering

Att sanera marker från tungmetaller har hittills inneburit kostsam och miljömässigt ohållbar jordersättning. Nu erbjuder Zeo-Concept ECE AB ett helt nytt koncept som gynnar både plånbok och miljö; den naturliga mineralen Zeolit renar, läker och skapar omgivningar i världsklass.

Njut av en ordentlig jul i Sigtuna i år

Kommer du ihåg den härliga julkänslan som från barndomen? Julkänsla, musik, god mat och mysig stämning. Platsen Sigtuna hjälper dig att komma tillbaka till den härliga stämningen i form av en gemytlig julstad, julaktiviteter på slottet, julmarknader och mycket mer att uppleva. 

Välkommen till Säter – där julen är som förr


Årets mysigaste tid är här och nu kan du se en julmarknad som många önskar uppleva. Säters julmarknad har anor sedan lång tid tillbaka. Här får du en sagolik julmarknad i en historisk stad som andas tradition.

– Många säger att det är som en sagovärld när de kommer till Säter, berättar Josefin Enström, en av de som jobbar med att årligen anordna julmarknaden.

Avsluta sommaren på bästa sätt i Södertälje City

Södertälje City har anordnat flertalet evenemang under sommaren som bland annat populära gratiskonserter, utebio och foodtruck-kvällar. Man är dock långt ifrån färdiga och nu stundar det största eventet av dem alla: Södertäljefestivalen.

Södertälje City: En händelserik plats där alla är välkomna

Vill du hitta på något extra kul i sommar? Besök Södertälje City som anordnar gratis utebio, sommarkonserter och en egen stadsfestival i augusti.