BUS ELLER GODIS? GUIDE FÖR SOCIAL DISTANSERINGHalloween är inte inställt, högtiden får bara firas på annat sätt. Den traditionsenliga bus eller godis får precis som andra sociala aktiviteter genomföras med social distans.

Butterick’s har tagit fram en guide med de bästa tipsen för hur årets bus eller godis kan genomföras. Vi lever i en annorlunda tid nu och det innebär att vi behöver tänka på att hålla avstånd till varandra. En bra idé är att komma överens med områdets grannar att paketera godis i portionspåsar och att barn går tillsammans med kompisar de brukar umgås med.

Stanna hemma om du är sjuk.

Visste du förresten att år 1984 var Butterick’s butik i Stockholm första butiken i Skandinavien med en halloweenavdelning under oktober månad. På tre dagar var allt slutsålt. När den amerikanska restaurangkedjan Hard Rock Café år 1991 bad Butterick’s dekorera sin Stockholmsrestaurang för halloween fullkomligt exploderade det. Halloween var här för att stanna!

Håll avstånd – sluta inte fira.

Butterick's Leco AB är ett av Sveriges äldsta detaljhandelsföretag. Det startade i november 1903 på Drottninggatan i Stockholm och ungefär tio år senare öppnades en enhet i Göteborg av Wilhelm Aagesen. Sedan dess har företaget stannat inom familjen Aagesen/Olanders ägo i över 100 år och expanderat sakta men säkert. 1989 köpte Butterick's upp grossistföretaget Leco i Simlångsdalen och 2008 slogs de båda företagen samman till Butterick's Leco AB.

Idag har Butterick’s butiker i Stockholm, Täby, Göteborg, Malmö, Lund, Halmstad och Helsingborg. Butterick's finns även som shop-in-shop i Barkarby, Kungens kurva, Uppsala och Tidaholm samt naturligtvis också webbutiken www.buttericks.se. Vi agerar även som grossist åt återförsäljare runt om i Skandinavien via www.leco.se.