Passa på: Fynda märkesskorna i dag – till halva priset

Snygga och sköna skor från några av världens största märken – till halva marknadspriset. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.
– Hos oss på Provskor hittar du med de rätta storlekarna bra skor till bra priser, säger Carina Reijs på Provskor.

Nu släpps fjärde boken om Benny: ”Superspännande!”

Nu närmar sig slutet i båda världarna – barn-armén från Svarta berget har krossats samtidigt som Trygghetsministeriet för ner lagbrytare i deras underjordiska uppfostringsanstalter. I ungdomsboken Hemliga Rapporter – Operation: Utplåning är det allvar: vi får följa med på sista chansen att vinna slaget om Frihetszonen.

BUS ELLER GODIS? GUIDE FÖR SOCIAL DISTANSERING

Halloween är inte inställt, högtiden får bara firas på annat sätt. Den traditionsenliga bus eller godis får precis som andra sociala aktiviteter genomföras med social distans.

Därför är kollektionen Reima Originals perfekt för både höst och vinter

I över 75 år har det finska företaget Reima producerat bekväma högkvalitativa kläder från topp till tå för aktiva barn, upp till storlek 164. Samtidigt lägger de ett stort fokus på hållbara produkter, där samtliga kläder är helt giftfria som följd. Nu lanseras årets nya kollektion av Reima Originals.

Lär er arbeta med barns och elevers lika rättigheter – med Likarätt

Arbetar du med barn och elever eller är du vårdnadshavare? Nu erbjuder BOiU, Barnombudet i Uppsala län, den grundläggande kostnadsfria utbildningen Likarätt, som kan användas i likarättsarbetet på förskolor och i skolor.

Sommarläsning: Detektiven Emil löser ett riktigt brott – på Gotland

“Guldringens Gåta är en rolig och spännande barnbok som håller ett högt tempo – perfekt att läsa en skön sommardag”

Därför är Ines Dinos presentboxar mer populära än någonsin

Rådande pandemi har gjort det svårare att träffa släktingar i form av barnbarn, syskonbarn eller kusiner från andra städer. När avstånd ska hållas, framförallt för de äldre, kan det därför vara svårt att hitta en perfekt gåva till minstingen. Ines Dino erbjuder perfekta kombinationer av sköna och hållbara barnplagg i färdiga presentboxar, klara att levereras till någon liten som är nyfödd, firar dop eller kalas – eller kanske bara förtjänar en fin present.

Äntligen: Nu lanserar Stålhästen barncyklar med klassisk design

“De kommer i tre storlekar för att passa barn i olika åldrar och med olika erfarenhet av cyklande”

Så kan du minska fästing- och myggbett med Reimas kläder

För varje dag som går närmar vi oss den efterlängtade sommaren. En årstid som så ofta förknippas med sol, bad och lek – men även mygg, getingar och att bränna sig. Genom klädesföretaget Reima är det enklare än någonsin att skydda sig mot insekterna; tack vare kollektionen Anti-Bite och dess ytbehandling som snabbt stöter bort dem.

Nu kan du njuta av våren – utan mygg- och fästingbett

Våren står runt hörnet, och likaså gör även de ökända myggen och fästingarna. Det kan därför vara en bra idé att redan nu vara väl förberedd – och välja produkter som fungerar för hela familjen. Salubrins produkter går bra att använda även på barn under tre år, och kommer med fler fördelar än så.