Nu kan du sova gott utan astmabesvär

Många människor med astmatisk sjukdom har under lång tid burit på symtom och därför blivit vana vid begränsningar i livet. Nu finns Airsonett Air4, en medicinteknisk utrustning att använda för hemmabruk mot svår allergisk astma.

Så enkelt kan du bli av med molluskerna

Obekväma, tar lång tid att få bort och ger eventuella ärrbildningar. Att bli kvitt sina mollusker är en jobbig process för många, men nu finns ett läkemedel som snabbt och enkelt kan ta bort infektionen.

”Varför gör ni det svårt för oss att få vara en familj?”

År 2016 fick Försäkringskassan i uppdrag från regeringen att ”bryta utvecklingen av antalet timmar inom assistansersättningen”. Ändringen har inte bara gjort att flera tusen människor förlorat sin rätt till personlig assistans, utan det har också drabbat de anhöriga mycket hårt.

Upptäck en helt ny värld med leksaker från BRIO

Nyligen tog leksaksföretaget BRIO hem ännu ett pris: den klassiska racerbilen som fått en uppdatering i form av radiostyrning hamnade högst upp på prispallen för årets leksak.

Utforska och skapa på Mulle Meck i Glada Hudik

Att underhålla barn är inte alltid det enklaste. På Mulle Meck i Glada Hudik kan barn få utlopp för både sin kreativitet och energi.