Här är dunderkuren för sommarens sår: Plåster och unik honung

Med en sårsalva och ett plåster läker du sommarens sår. Plåster finns det mängder av men vilken sårsalva är bästa valet? Alla önskar ju en sårsalva som verkligen fungerar och helst verkar antibakteriellt, antiviralt och antiinflammatoriskt och dessutom är 100% naturlig. Dessa egenskaper finns i Manuka Fill Sårsalva, som med sin medicinska manukahonung läker sår och irriterande munsår.
– Manukahonungen har en fantastisk effekt även på större och komplicerade sår, och allt fler använder den, förklarar Jonas Nobel, vd på MEDFOUR.

Här är det perfekta redskapet för en äventyrlig sommar

Sommaren är här och semestern är nära. En tid som ofta innebär utflykter av olika slag och gärna i den grönskande naturen! Förbered dig inför de soliga utflykterna med rätt utrustning som gör enklare och roligare att vistas i naturen. Opinel säljer idag ett flertal olika typer av knivar, däribland fickknivar perfekta för skogens äventyr.

Så får du en variationsrik sommarsemester i Sverige

Få en händelserik sommar med unik natur och mysig stadsmiljö i en och samma destination. Trollhättan och Vänersborg kompletterar varandra och erbjuder massor av olika upplevelser med bara en mils avstånd. Tillsammans utgör städerna det perfekta resmålet för de som både vill uppleva kultur, natur, bad och stadsliv med mängder av aktiviteter för alla åldrar.

Naturupplevelser och inbjudande stadsmiljö i ett – Res till Östersund i sommar!

Dags att boka semester? Vill du kanske ut på äventyr i naturen, ta det lugnt på ett spa eller besöka en stad fylld av härliga restaurang- och kulturupplevelser? Du behöver inte bestämma dig, res till Östersund. Här finns något för alla åldrar och intressen!

Så tar du hand om kroppen på semestern

Sommaren närmar sig med en rasande fart och med den kommer det vi längtat efter hela året – semestern. I dessa tider är fokuset på den egna hälsan lite extra stort och under de efterlängtade fem veckorna vill man förstås passa på att må bra och njuta så mycket man kan. Hälsokostkedjan Hälsokraft ger sina bästa tips om hur du bäst tar hand om dig under sommarens ledighet.

Vart bär det av i sommar? – Så fixar du den perfekta semestern i Sverige

Möjligheterna att upptäcka Sverige har blivit större! Hitta smultronställen i hela landet och boka din perfekta semester med hjälp av First Camp. Ett enkelt, tryggt och smidigt sätt fixa en semester som passar dina önskemål. Utbudet på över 1500 stugor från Boden i norr till Malmö i söder med allt för familjen, kompisgänget eller kärleksparet gör det lätt att hitta rätt.

Smygstarta sommaren med IMUS terrassvärmare

Efter en lång och kall vinter är längtan efter värme och ljumma, ljusa sommarkvällar större än någonsin. För den som vill säkra de varma, härliga kvällarna på altanen eller balkongen i sommar finns IMUS terrassvärmare – som är både energisnål och helt säker för barn och husdjur.