Clean Drink bäst i test: ”Bästa och godaste jag druckit”Det finns många drycker för den som gillar att träna och leva ett aktivt liv. Men det finns en dryck som är renare än de andra på marknaden, och som inte bara är fullproppad med bra ingredienser. Det är Clean Drink, som i en undersökning vann över giganterna.
– Jag har testat många varianter men Clean Drink känns fräschare, säger vår testperson.

Filip Thurn, 29, älskar att träna. Han lever ett aktivt liv i Stockholms innerstad, där han jobbar som key account manager på dagarna, och umgås med vänner och tränar mycket på fritiden.
– För mig är det viktigt att leva hälsosamt, men för den sakens skull vill jag inte äta eller dricka något som smakar dåligt, säger han.

Vi lät flera personer, däribland Filip, testa flera olika funktionsdrycker som finns på marknaden. Resultatet talade sitt tydliga språk: Clean Drink blir överlägsen vinnare.
– Den vinner inte bara ingrediensmässigt, utan även smakmässigt, säger Filip och fortsätter:
– Det känns kul att veta vad jag kommer att välja nästa gång jag går in i en affär. Även mina kollegor som inte tränar lika hårt som jag gör, älskar Clean Drink. De dricker den på jobbet, för att få extra energi och må bra.
Behöver du också extra energi? Här hittar du Clean Drink

Clean Drink innehåller många ämnen som är bra för kroppen: flera aminosyror, magnesium, krom, zink, och hela tio olika vitaminer. Drycken bidrar till snabbare återhämtning, ökad muskelstyrka, energi och blodcirkulation samt reducerad muskeltrötthet före och under aktivitet.
Man har dessutom tagit bort alla onödiga tillsatser: socker, färgämnen, taurin och konserveringsmedel.
Se hela innehållsförteckningen här

Clean Drinks senaste nyhet är smaken ananas-mango. Framtagandet av smakerna sker i Sverige, och vattnet kommer från en sötvattenkälla i Finland. Drycken även är vegansk, något som andra liknande produkter inte kan stoltsera med.
– Det är jättebra att Clean Drink har tänkt på att maxa dryckerna med saker som är bra för mig, och att de har tagit bort alla onödiga tillsatser. Jag behöver något som verkligen boostar mig, både i träningen och på jobbet. Det gör Clean Drink, säger Filip.