Därför är sömn den nya trendenKost och träning i all ära, utan god sömnkvalité spelar det mindre roll hur många timmar du spenderar på gymmet eller hur bra du äter. Därför introducerar One Happy Company AB nu drycken Snoooze i Skandinavien, som syftar till att hjälpa fler att höja sin sömnkvalité.

– Vi tycker det är viktigt med produkter som uppmanar till relaxation och sömn istället för hyperaktivitet, säger Marcus Curiander, vd på One Happy Company.

En god natts sömn innebär inte bara att du ser mer frisk och välmående ut, det bidrar också till att ge dig den energi du behöver för att klara morgondagens krav. Din träning och kosthållning får med större sannolikhet också den effekt du önskar. Därför introduceras drycken Snoooze nu i Sverige, framtagen av Hans Vriens, tidigare vd på ett av världens största energidrycksföretag. Med energidryckerna bakom sig ligger fokus istället på att hjälpa människor sova och må bättre.

–Trenden med god sömn har bokstavligen exploderat i USA bland kändisar, idrottsmän och andra med offentliga positioner. Allt fler väljer bort traditionella energidrycker som ska hjälpa ”här och nu” till förmån för produkter som handlar om morgondagen och din framtid – som Snoooze, säger Marcus Curiander, vd på One Happy Company.

Nyfiken på Snoooze? Klicka här!

Naturliga ingredienser
I det växtbaserade kosttillskottet Snoooze återfinns naturliga örter såsom passionsblomma och läkevänderot. På ingredienslistan hittar vi även socker – men inte för att addera sötma till smaken. Eftersom en liten dos socker kan möjliggöra att hjärnan producerar ett naturligt hormon, vilket kan hjälpa dig att somna, är en liten dos socker en fantastisk transportör av de aktiva ingredienserna i Snoooze, förklarar Marcus Curiander.

Produktionen av Snoooze sker med ett hypermodernt miljötänk kring bland annat dess återvinningsbara förpackningar och är naturligtvis helt vegansk, halalcertifierad och glutenfri.

”Viktigt att varva ner”
Marcus Curiander berättar att One Happy Company inte nog kan påminna om vikten av sömn och att varva ner från vardag och stress.
– Energidryckerna blir tyvärr bara fler och fler på marknaden, de är ju billiga att framställa. Därför tycker vi det är viktigt med produkter som uppmuntrar till återhämtning och sömn och inte överhypning. Det tror vi kan få fler att börja må bättre, i synnerhet i tider med alldeles för mycket psykisk ohälsa. 

 

Mer information om Snoooze får du genom att kika på videon nedan:

SNOOOZE

Snoooze är just nu endast tillgänglig hos One Happy Company i Sverige.

Instagram: @snoooze_se
Facebook: @snoooze_se
Hemsida: onehappycompany.se