En pålitlig och flexibel laddlösning för ditt företag

Funderar du också på hur utvecklingen av laddstationer kommer se ut på arbetsplatsen eller vid din bostadsrättsförening, och vilken strategi du ska ha för framtiden? Jönköping Energi har omfattande och pålitliga lösningar anpassade efter varje verksamhets individuella behov – så att du kan möta de ökande kraven på elbilsladdning.

Antalet elbilar förväntas öka markant till 2030, och många börjar därför redan nu se över lösningar på hur man kan möta behovet av laddplatser. Att välja rätt laddpartner med rätt kompetens kan därför vara avgörande för att säkerställa pålitlig och effektiv laddning i framtiden.

Med Jönköping Energis lösningar för fordonsladdning kan företag njuta av bekvämligheten som tjänstepaketen Komfort eller Komplett ger dig. De inkluderar smarta funktioner som fjärrstyrning, övervakning och fakturering, vilket ger dig en enkel och effektiv hantering av fordonsladdningen. Genom att erbjuda olika typer av laddboxar och laddningsinfrastruktur kan de även tillgodose de unika krav som företag kan ha, och därför göra verksamheterna redo för framtida tillväxt och ökade behov av elbilsladdning.

På Jönköping Energis webbplats kan du utforska de olika komforttjänsterna och lära dig mer om hur de kan underlätta och effektivisera ditt företags resa mot smidig elbilsladdning.

Komfort, enkelhet och flexibilitet
Åke Nyström, enhetschef Företagsrelationer på Jönköping Energi menar att det både ska vara enkelt att installera och ladda bilarna.
– Våra laddlösningar är utformade för att vara användarvänliga och pålitliga, vilket gör det smidigt för alla att ladda sina elbilar på ett säkert sätt. Vi har även olika servicenivåer och möjliga tillägg för möjligheten att bygga en helhetslösning som fungerar för företags olika behov och förutsättningar.

Åke menar även att det är vanligt att kunder kommer till dem och undrar hur de ska tänka och planera framtida laddstationer. I dagsläget kan de ha behov av ett fåtal platser, men förväntas att det dubblas inom några år.
– Laddplatserna är till för att användas och vi rekommenderar våra kunder att installera laddplatser utifrån dagens efterfrågan, för att senare skala upp när behovet ökar. Är man osäker på vilken slags lösning som passar de behov som företaget har kan våra kompetenta medarbetare hjälpa dig från början till slut.

På Jönköping Energis webbplats kan du ta del av framgångsrika kundcase som tydliggör varför Jönköping Energi är det bästa valet för företag som vill ha en pålitlig och effektiv fordonsladdningslösning – och hur de kan hjälpa dig möta din verksamhets behov.