För mycket av det goda?Fettansamlingar sker inte bara på mage, lår och rumpa utan även kring organen. Här spelar levern stor roll som kroppens reningscentral. Leverns funktion är central för en välfungerande kropp och inverkar på ämnesomsättningen. Vi vet att det finns flera skäl till varför levern kan överbelastas; det kan vara överkonsumtion av alkohol men även övervikt. Trötthet och håglöshet kan vara typiska tecken.

I hektiska perioder av livet med mycket mat och dryck finns det risk att det både syns och känns. Man kan behöva ett stöd för att lägga om livsstilen lite i taget. Active Liver har ingredienser som stödjer nedbrytningen av fett och bidrar till normal leverfunktion.
I vardagen funderar man normalt sett inte så mycket över leverns funktion i kroppen. Men den spelar en central roll för ämnesomsättning och nedbrytning av fett. Överdrivet intag av kolhydrater, för mycket alkohol och högt fettintag sätter levern och gallfunktionen på prov.

En tablett om dagen
Maten vi äter nuförtiden inne­håller betydligt mer kolhydrater än förr. Alltför mycket kolhydrater i förhållande till protein försvårar för levern att upprätthålla en god ämnesomsättning.
Hemligheten bakom Active Liver är dess innehåll av kronärtskocka som stödjer både matsmältningen och kroppens egna reningsfunktioner och ingrediensen kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion. Dessutom innehåller Active Liver andra växtextrakt med innehåll av resveratrol.

Active Liver kan man betrakta som en daglig ”vitamindos” för leverns funktion.

Active Liver - Kom i form inför sommaren
Just nu 20% rabatt med koden NYSTART via newnordic.se

Kirsten var uppmärksam på tecknen:
Övervikt, svullenhet, långsam matsmältning, trötthet och ofräsch hud…
Kirsten fick chansen att prova Active Liver;
– Jag är glad för att jag fann ett enkelt sätt för mig att bibehålla normal leverfunktion, berättar Kirsten.

Hon tar nu en tablett varje dag tillsammans med frukosten.
– Active Liver är perfekt för mig. Normal leverfunktion känns viktigt. Jag mår bra och jag vill fortsätta att vara aktiv och känna mig i god form i många år framöver.

”Örttabletten i den ljusgröna asken från New Nordic kan verkligen rekommenderas.”

Active Liver - Kom i form inför sommaren
Just nu 20% rabatt med koden NYSTART via newnordic.se

5 fördelar med Active Liver
1. Kolin som bibehåller normal leverfunktion
2. Kronärtskocka som stödjer kroppens egna reningsfunktioner och normal leverfunktion
3. Växtextrakt med innehåll av resveratrol
4. Endast en tablett om dagen
5. Utvecklad och tillverkad i Sverige

Active Liver™ har utvecklats som en daglig "vitamintablett" för levern. Tabletterna tillverkas i Sverige. Active Liver innehåller en kombination av örtextrakt bland annat från parkslide, vindruva och kronärtskocka samt gurkmeja, svartpeppar och kolin.  Kronärtskocka stödjer normal leverfunktion. Kolin bidrar till att bibehålla normal leverfunktion och normal fettomsättning.
Active Liver™ kan köpas i via hälsobutiker och apotek on-line och även direkt från newnordic.se