För mycket av det goda?Fettansamlingar sker inte bara på mage, lår och rumpa utan även kring organen. Här spelar levern stor roll som kroppens reningscentral. Leverns funktion är central för en välfungerande kropp och inverkar på ämnesomsättningen. Vi vet att det finns flera skäl till varför levern kan överbelastas; det kan vara överkonsumtion av skräpmat eller alkohol men även övervikt. Trötthet och håglöshet kan vara typiska tecken.

I hektiska perioder av livet med mycket mat och dryck finns det risk att det både syns och känns. Man kan behöva ett stöd för att lägga om livsstilen lite i taget. Active Liver har ingredienser som stödjer nedbrytningen av fett och bidrar till normal leverfunktion.
I vardagen funderar man normalt sett inte så mycket över leverns funktion i kroppen. Men den spelar en central roll för ämnesomsättning och nedbrytning av fett. Överdrivet intag av kolhydrater, för mycket alkohol och högt fettintag sätter levern och gallfunktionen på prov.

En tablett om dagen
Maten vi äter nuförtiden inne­håller betydligt mer kolhydrater än förr. Alltför mycket kolhydrater i förhållande till protein försvårar för levern att upprätthålla en god ämnesomsättning.
Hemligheten bakom Active Liver är dess innehåll av kronärtskocka som stödjer både matsmältningen och kroppens egna reningsfunktioner och ingrediensen kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion. Dessutom innehåller Active Liver andra växtextrakt med innehåll av resveratrol.

Active Liver kan man betrakta som en daglig ”vitamindos” för leverns funktion.

Active Liver - Kom i form inför hösten
Just nu 20% rabatt med koden NYSTART via newnordic.se

Kirsten var uppmärksam på tecknen:
Övervikt, svullenhet, långsam matsmältning, trötthet och ofräsch hud…

Kirsten är en av många nöjda användare av Active Liver och förklarar;
– Efter en period då jag känt mig ur form och hängig började jag rannsaka min livsstil. Jag insåg att jag åt och drack alltför mycket som belastade min kropp och jag bar dessutom på många ohälsosamma överflödskilon.

Kirsten tog kroppens signaler på allvar och drog ner på konsumtion av sötsaker, snabbmat, läsk och vin. Samtidigt fick hon tips om kosttillskottet Active Liver och bestämde sig för att prova. Efter några månader kände sig Kirsten så nöjd med stödet från Active Liver.

– Jag är glad för att jag fann ett enkelt sätt för mig att bibehålla normal leverfunktion och Active Liver har verkligen hjälpt mig att lägga om min livsstil, berättar Kirsten.

Hon tar nu en tablett varje dag tillsammans med frukosten.

– Active Liver är perfekt för mig. Jag har blivit av med min övervikt och normal leverfunktion känns viktigt. Jag mår bra och jag vill fortsätta att vara aktiv och känna mig i god form i många år framöver. Jag kan verkligen rekommendera örttabletten i den ljusgröna asken från New Nordic.

Active Liver - Kom i form inför hösten
Just nu 20% rabatt med koden NYSTART via newnordic.se

5 fördelar med Active Liver
1. Kolin som bibehåller normal leverfunktion
2. Kronärtskocka som stödjer kroppens egna reningsfunktioner och normal leverfunktion
3. Växtextrakt med innehåll av resveratrol
4. Endast en tablett om dagen
5. Utvecklad och tillverkad i Sverige

Active Liver™ har utvecklats som en daglig "vitamintablett" för levern. Tabletterna tillverkas i Sverige. Active Liver innehåller en kombination av örtextrakt bland annat från parkslide, vindruva och kronärtskocka samt gurkmeja, svartpeppar och kolin.  Kronärtskocka stödjer normal leverfunktion. Kolin bidrar till att bibehålla normal leverfunktion och normal fettomsättning.

Active Liver™ kan köpas via apotek on-line, i hälsobutiker och även direkt från newnordic.se