Företaget med sortimentet som alltid lyssnar på efterfråganStora butiker med mängder att välja mellan är sällan svårt att hitta. På Handelshuset arbetar man på ett unikt sätt för att alltid lyfta fram det som faktiskt efterfrågas, och sållar bort det som inte gör det.

– Vi har starka ambitioner om att våra varor ska kunna användas i alla hushåll till väldigt trevliga priser. Dessutom jobbar vi aktivt för en positiv miljö i samband med att vi alltid har koll på vad som faktiskt går åt, säger Birger, vd på Handelshuset.

Lång erfarenhet
Handelshuset startade i fabrikslagret i Gustavsbergs Hamn redan 1993. År 1997 tog nuvarande ägarna över och bara två år senare kunde flyttlasset gå till Fridhemsplan som sedan blev Västermalmsgallerian.

– Tre år senare flyttade vi till där vi finns nu vid Tulegatan 20 i Vasastan. Vi har ända sen vi startat expanderat hela tiden och likaså har vårt sortiment ändrats allt efter kundernas önskemål, förklarar han.

Kunden i fokus
På Handelshuset arbetar man med en ständigt flödande butik som alltid förändras efter kunders önskemål och varornas popularitet. Detta gör att ingenting produceras i onödan då man vet att allt som finns att sälja också har en efterfrågan.

– Istället för att producera massvis av produkter som vi tror kommer sälja välkomnar vi kunders önskemål. Då vet vi att det är något som folk faktiskt vill ha och vi slipper slösa material och produktionstid på sånt som inte säljer, säger han.

Redan 2002 valde man att starta sin internetbutik där man idag har 3500 produkter som ständigt är i förändring. Med varor från både svenska, europeiska och asiatiska grossister har man ett stort sortiment med det mesta i behovsväg.

– Vi lyssnar alltid på kunderna och när de anser att något ska förbättras så tar vi till oss det och förändrar, om möjligt.

Stort utbud inför midsommar
Med midsommar just runt hörnet är det många som letar runt efter materiella ting inför måltiderna och generell inredning. På Handelshuset satsar man stort och med sitt gedigna utbud med över 15,000 produkter finns det garanterat mycket att hitta i en och samma butik.

Hitta det du behöver till sommarfesten

– Vi har nog det mesta man kan tänkas behöva inför midsommar, sommarfester och dylikt, och det gäller även inför alla andra säsonger under sommaren. När du är i behov av något inför en högtid kommer du med stor sannolikhet hitta precis det du behöver hos oss, avslutar han.


Vårt koncept är det kunden vill köpa har vi i vårt sortiment, det kunden inte köper tar vi bort.

Priser i butiken är samma som i nätbutiken, sortimentet är ca 3000 artiklar av 15000 i butiken.

Vår nätbutik startade år 2002.

Vi är en fristånde butik med inköp i Sverige, Europa & Asien.

För kontakt:
Ring oss nu: 08-653 93 58

https://www.handelshuset.se/