Träningsbandet som gjort succé i Europa lanseras nu i Sverige

En av Sveriges största återförsäljare av rehab-och sjukvårdsprodukter, Skadebutiken.se blir nu generalagent för Flexvit i Sverige. Ett revolutionerande träningsband som slagit igenom hos idrottseliten i Europa. Nu blir Flexvit tillgängligt för alla som vill träna med dessa högkvalitativa band.
– Det känns otroligt kul att Skadebutiken.se fått förtroendet att bli generalagent för Flexvit i Sverige. När vi fick frågan från tillverkaren i Tyskland så tackade vi ja utan att tveka, berättar Henrik Westerling, delägare och vd för skadebutiken.se.

Företaget med sortimentet som alltid lyssnar på efterfrågan

Stora butiker med mängder att välja mellan är sällan svårt att hitta. På Handelshuset arbetar man på ett unikt sätt för att alltid lyfta fram det som faktiskt efterfrågas, och sållar bort det som inte gör det.

6 steg till en smart och effektiv strategi för sociala medier

Sociala medier-experten Tina Sayed Nestius från Nestius Kommunikation menar att nyckeln till framgång – och ökad försäljning – stavas en strategi för sociala medier.

Försäljningsexpertens 3 knep för att öka tillväxttakten

Här listar försäljningsexperten tre saker som kan bidra till att accelerera tillväxten – om de görs rätt.

Så möter du hösten med stil

Hösten är i hastigt antågande och i takt med naturens färgskiftning ändras också modet. Hos Stenströms har man designat nya kollektioner för både män och kvinnor som följer årets trender.

Daniel Pink kommer till The Sales Conference – här bokar du biljetterna

The Sales Conference 2018 kommer att bjuda på en heldag med inspiration, kunskap och trender inom B2B-försäljning och marknadsföring. I år gästas konferensen dessutom av ingen mindre än affärsgeniet och inspiratören Daniel Pink.
– Det finns få som har hans erfarenhet och sinne för business, säger Markus Ejenäs, vd på ProSales Institute.

E-handeln inom B2B har bara börjat

Digitaliseringen når allt fler branscher och på den digitala frontlinjen sticker e-handeln ut som ett av områdena som nått allra längst. Men medan konsument-segmentet snabbt har anpassat sig efter kundernas nya digitala krav faller B2B-branschen efter i utvecklingen. I dagens snabbrörliga digitala landskap behöver företag nu öka takten för att kunna konkurrera.  B2B-branschen står inför […]

Kavats stora sommar-REA har börjat: “Hållbara skor till riktigt bra priser”

Kavat är för de flesta synonymt med en tidlös design, hög kvalitet och lång hållbarhet.