Här kan du fynda husbil eller husvagn under trettonhelgenSå här mitt i vintern, bland julmat och snöyra, kan sommaren kännas långt borta. Funderar du på att köpa husbil eller husvagn kan du däremot göra ditt kap just nu i trettonhelgen. Fritidsfordon Öst har kampanjpriser på nya och begagnade husbilar och husvagnar – spara upp till 90 000 kronor.

Fly kylan en stund och tänk dig friheten i att rulla fram genom Sommarsverige, eller varför inte Europa, i en bekväm husbil eller husvagn som passar just dig. Hos Fritidsfordon Öst hittar du allt du behöver för din fritid på hjul.

Intresserad av att köpa husbil eller husvagn? Klicka här

Fritidsfordon Öst är en av Sveriges största förmedlare av husbilar och husvagnar. De säljer husbilar och husvagnar av olika modeller och utföranden. De är även officiella återförsäljare för stora märken som Swift, Malibu, Sun Living och Hobby husvagnar. Äger du en husbil eller husvagn som du vill sälja? Hör då av dig till Fritidsfordon Öst. Med sin långa erfarenhet av branschen gör de din försäljning trygg och säker.

Spara upp till 90 000 kronor på traditionella trettonhelgsrean

Från och med 4/1 till och med 6/1 mellan 11.00 och 15.00 har Fritidsfordon Öst i Linköping sin traditionella trettonhelgsrea. I deras varma utställningshall på 1 000 kvadratmeter visar de upp både nya och begagnade fordon. På nybilssidan kan du ta del av deras hel- och halvintegrerade husbilar och plåtisar. Är du mer inställd på husvagn kan du istället utforska det stora sortimentet av nya Hobby husvagnar. 

Sugen på husbil eller husvagn? Läs mer här

För dig som hellre köper begagnat finns även här ett stort utbud att utforska. Du får självklart alltid garanti, även på begagnade fordon. Under helgen kan du fynda till rejält nedsatta priser och spara tusentals kronor. Även tillbehörsbutiken hålls öppen både fredag, lördag och söndag.

 

Fritidsfordon Öst är auktoriserad återförsäljare av de stora märkena Malibu, Sun Living, Swift och Hobby husvagnar.