Här är den goda och veganska chokladenIdag väljer allt fler att äta vegetariskt och ser över sitt klimatavtryck. Vissa aspekter är enklare än andra, och att unna sig en choklad ska inte behöva leda till klimatångest. Därför blir Green Stars produkter en lysande lösning, då man erbjuder goda alternativ för den medvetna konsumenten.

I dag är fler och fler konsumenter medvetna om de val som görs i vardagen, vare sig du tar tåget istället för flyg på semestern eller äter sojafärs istället för kött. Att ersätta lyx med lyx är oftast den mest lyckade lösningen, och det är där som Green Stars produkter lyser igenom med deras sortiment av bland annat vegansk choklad och sockerfritt godis.

– Vi arbetar med att utveckla produkter där smak, innehåll och trend ligger i fokus. Idag vill allt fler äta exempelvis veganskt, därför ville vi erbjuda ett gott alternativ till mjölkchoklad, berättar Krister Green, vd på Green Sales Distribution.

Green Star startades 2003 och består av experter inom produktutveckling med över 30 års värde av erfarenhet och kompetens. Man menar att kvaliteten på produkterna är helt avgörande för framgång, och för att bevisa att smaken går först använder man sig av Europas bästa tillverkare. När nyheten Ljus Choklad Hasselnöt skulle lanseras satte man ihop en testpanel som fick testa chokladen, och betygen var höga. Genomslaget på Green Stars sociala medier blev stort och efterfrågan ökade.

Mycket att välja mellan – vilken väljer du?

En stor vegotrend
Så mycket som 70 procent vegetariskt i veckan äter dagens svensk, och en stor del av vår unga befolkning är vegetarianer och veganer. Det finns en stor efterfrågan på veganska produkter, som kan skryta med en mindre miljöpåverkan medan den även är snäll mot djuren. Green Star arbetar i samarbete med Djurens Rätt, som garanterar att Green Stars produkter är veganska.

För den som vill ha en blandad påse lördagsgodis finns det såklart mer än bara vegansk choklad på bordet. För en vegan eller medveten konsument handlar inte de vegetariska alternativen om att kompromissa på smak, och Green Star lanserar även godispåsar med alltifrån vingummin, lakrits och surt godis.

– Ett av våra värdebudskap är att du med god magkänsla ska kunna äta gott godis, med gott samvete, avslutar Krister.

Green Sales Distributions AB (GSD) grundades 2003 och har sedan dess varit en av de större aktörerna inom icke traditionell handel på den svenska marknaden.

Under de senaste åren har bolaget även vuxit mot den ordinarie DVH-marknaden och nu är GSD centralt listade på alla kedjor med flera av de varumärken/agenturer som företräds. På utvalda delar av vårt sortimentet arbetar vi även mot hälso/apotekshandeln.

Vi bearbetar den svenska marknaden med egen rikstäckande säljkår och har utöver detta en rikstäckande servicekår. Bolaget har även lösning för nordiskt samarbete.

Huvudkontoret är beläget i Hallsberg, mitt i Sverige, vilket är idealiskt för logistik och transporter.

Välkommen som kund eller leverantör till oss!