Här är det perfekta redskapet för en äventyrlig sommarSommaren är här och semestern är nära. En tid som ofta innebär utflykter av olika slag och gärna i den grönskande naturen! Förbered dig inför de soliga utflykterna med rätt utrustning som gör enklare och roligare att vistas i naturenOpinel säljer idag ett flertal olika typer av knivar, däribland fickknivar perfekta för skogens äventyr.

När solen tittar fram kliar det i fingrarna för flera att ta sig ut i den gröna vackra skogen. Oavsett om det gäller att gå på långa promenader, plocka bär, ha mysiga picknicks eller campa över natten finns redskap som varken bör glömmas bort eller tummas på kvalitetsmässigt. Med Opinels serie Tradition får du en vacker fickkniv, som precis som namnet hintar om härstammar från över hundra år av produktion. 

Mäktig historia
I hjärtat av de franska alperna har den traditionella fickkniven producerats ända sedan 1890. Från då till nu har fokusområdet varit detsamma: en enkel liksom slitstark fickkniv. I dag har den hopfällbara kniven blivit något av en designikon och är ett fortsatt populärt val för alla typer av aktiviteter – och inte enbart i skogen.  

– Opinel har haft ett avtryck i historien på flera sätt. Alpguidaren Roger Frison-Roche och bergsbestigaren Savoyard hade alltid med sig en Opinelkniv på sina bestigningar. Picasso använde även en sådan för att skapa sina omåttligt kända skulpturer. Det är en kniv som minst sagt sitter på en imponerande historia, säger Morgan Andersson, CEO på NordicEnvoy. 

Förbered inför sommarens utflykter – Klicka här! 

Förutom att vara ett för många självklart val när det kommer till fickknivar finns ett flertal andra typer av knivar från Opinel. Användningsområdena är många, exempelvis för den som söker en kniv bäst lämpad för trädgårdsarbete, köket, kött, eller gourmet och mycket mer. Dessutom kan du om du önskar gravera in ett meddelande på din kniv och ge den en personlig touch. 

För ett grönare outdoorliv
NordicEnvoy inriktar sig på försäljning av produkter för ett mer miljövänligt outdoorliv, och marknadsför och distribuerar ett flertal gröna varumärken. Några exempel på dessa är de mycket populära Klean Kanteen, ChicoBag, To-Go Ware och då även Opinel – för att nämna några få. 

– Vi har ett stort urval av bra produkter för den aktiva individen. Med Opinel får du riktigt bra knivar, oavsett om du är i behov av något till köket eller för dig som vill ut och äventyra i sommarsverige, avslutar Morgan Andersson. 

NordicEnvoy är ett företag inriktat på försäljning av produkter för ett miljövänligare outdoorliv.

Man marknadsför och distribuerar varumärken som bland annat Klean Kanteen, Sunday Afternoons, Opinel, ChicoBag, ToGoWare och många fler.

NordicEnvoy / Scandinavian Distributing AB
Baumansgatan 3, SE-593 32 VÄSTERVIK
Tfn: +46 (0)490 44 40 50
E-post:
kundservice@nordicenvoy.se