Här är Paradiset – där välmående och miljö är av största viktVikten av avslappning är svår att underskatta i vårt moderna samhälle, samtidigt gör många sitt bästa för att klimatkompensera på semestern. Paradiset Bad Spa Wellness i Örnsköldsvik arbetar hårt med att minska sitt avtryck på miljön.

– Du ska inte behöva få klimatångest när du vill slappna av, säger David Berglund, enhetschef på Paradiset Bad Spa Wellness.

Balansgången mellan att värna om vår miljö och slappna av kan kännas paradoxal. En stressig vardag blir knappast lugnare av klimatångest och allt vad det innebär; men ändå är det viktigt att påminna om vikten av att komma bort från vardagen ibland och bara ta det lugnt. Därför erbjuder Paradiset Bad Spa Wellness i Örnsköldsvik avslappning i sin anläggning som klimatkompenserar på flera olika plan.

”Någonting för alla”
Det kan låta som att namnet Paradiset Bad Spa Wellness avslöjar det mesta om anläggningens aktiviteter, men här finns alltifrån vattengympa och passträning till kvällsimskolor för stora och små. Aktiviteter såsom skattjakt och 3-kamp anordnas för barnen, samtidigt som du får möjlighet att slappna av på wellnessavdelningen.

– Vi vill erbjuda någonting för alla i närområdet vare sig du vill slappna av, komma i form eller utvecklas. Ett perfekt utflyktsmål för barnfamiljen, säger David Berglund, enhetschef på Paradiset Bad Spa Wellness.

Läs mer om Paradiset Bad Spa Wellness här

Välmåendet i fokus
På senare tid har trenden biohacking fått uppmärksamhet. Syftet är ett förbättrat välmående, och kan göras genom allt från meditation och yoga till bättre sömn och kryoterapi. En stor del av de tips och råd som cirkulerar kan dock vara av den svårare graden att utföra i det egna hemmet – varav Paradiset Bad Spa Wellness kommer in i bilden.

– Vi erbjuder väldigt mycket tjänster och vill att varje individ ska må så bra som möjligt i det inre när de är här, och verkligen koppla av. Hos oss finns yogapass, möjlighet till meditation, infrabastu och väldigt mycket mer.

Nyligen blev även Paradisets lokaler fler till antalet, efter en lång period av ombyggnationer. Med just biohacking i åtanke skapades ett spaområde där avkoppling och välmående får ta ännu större plats.

– Den typ av behandling som vi erbjuder är vi ensamma om att erbjuda spabesökare, mig veterligen. Vanligtvis återfinns den typen på kliniker och inom elitidrotten, förklarar David.

När det nya året nu är ett faktum vill Paradiset Bad Spa Wellness påminna om vikten av att slappna av. December är som bekant en stressig period för många som fastnar i julvimlet, därför kan det vara viktigt att hinna varva ner innan det är dags att återgå till sin arbetsplats.

– Vårt familjespa är ett av de mest uppskattade paketen, eftersom det innebär lugn och ro för alla inblandade, avslutar David.

 

Paradiset är en del av Örnsköldsviks kommun. Vi ligger centralt med mycket bra parkeringsmöjligheter med hiss ned mot vår entré.

Besöksadress
Paradiset
Lasarettsgatan 15
891 33 Örnsköldsvik
Tel 0660-885 90

Reception
0660-885 90
paradiset@ornskoldsvik.se