Här är vitaminer och mineraler som gör gott – på riktigtDet råder ingen brist på vitaminer, mineraler och annan hälsokost på marknaden. Men faktumet till trots kan det ändå vara en utmaning att hitta produkter som innehåller bra ingredienser och som dessutom ger bra effekt och fungerar väl. Nu har hälsokostbolaget DCG Nordic AB lanserat sin nya serie CareMe: som är speciellt framtagen på modern forskning med fokus på både naturliga och rena ingredienser.

DCG har producerat farmaceutiska produkter, kosttillskott med hög kvalitet och naturlig kosmetik sedan 1945. Produktchefen Karolina Hoffmann (fil. dr) på DCG menar att de tog fram CareMe-serien när de såg en stor efterfrågan på rena produkter med aktiva ingredienser – som dessutom var lättupptagliga för kroppen.

– Det är stor skillnad på vitaminer och vitaminer, om man säger så. Vissa är väldigt billiga, men då innehåller de oftast även billiga ingredienser, vilka inte tas upp lika bra av kroppen. I många fall innehåller de dessutom flera tillsatser.

Här hittar du DCGs produkter

Rena produkter
Det allra viktigaste för DCG är att tillgodose sina kunders behov med produkter som fungerar – och gör skillnad. Med hjälp av vetenskaplig litteratur har DCG tagit fram både vitaminer och mineraler, samt tillverkat flera andra produkter som är tillsatsfria, med funktionella ingredienser som spelar en positiv roll för kroppen.

– Dessutom används endast veganska kapslar. Vi eftersträvar att våra produkter ska vara så rena som möjligt, säger hon.

Bra ingredienser
CareMe är inriktad på att ha hög renhet med enbart naturliga ingredienser, som kan bidra till ett ökat välmående. Alla produkter i serien är fria från GMO, och är helt utan sötningsmedel och onödiga tillsatser. Serien har i dag flera olika vitaminer och mineraler: selen, vitamin C, vitamin D och zink. Flera spännande nyheter är på gång inom ett par veckor, berättar Karolina.

Mer information om CareMe – klicka här

En som använt sig av CareMe är Sandra Karlsson. Hon berättar att just ingredienserna är viktiga för henne, och det är av stor vikt att det hon införskaffar inte har onödiga tillsatser eller liknande.

– Därför valde jag att använda mig av DCG och CareMe, just för att de har rena produkter och väldigt bra ingredienser. Det är något jag dessutom är noga med även i övriga former av livsmedel.

Sandra testade både vitamin C & D och säger att hon upplevde flera positiva effekter, och framförallt kände hon sig piggare med kombinationen.

– Det är dessutom ett bra komplement till det man äter till vardags, där man kanske inte får i sig tillräckligt med det man behöver. Jag kommer fortsätta att köpa och använda mig av produkterna från DCG, speciellt de ur CareMe-serien! avslutar hon.

DCG Nordic AB tillverkar och distribuerar kosttillskott, registrerade homeopatiska läkemedel och kosmetik med fokus på naturlig hälsa. DCG är även grossister och distribuerar andra varumärken med stark naturhälsoprofil inom dessa produktområden. På DCG har de ett holistiskt helhetstänk och deras vision är att vara vägvisare till en naturlig hälsosammare vardag.