Har du koll på vad du ska använda till ditt nagellack?Att bära nagellack är en stor del av vardagen för många. Lika trevligt som det är att testa nya märken och färger, lika frustrerande kan det vara att få bort det. Gripen är ett självklart val för många – men det finns flera alternativ beroende på typ av nagellack.

Nagellack kommer i många olika former, med allt från sedvanligt och klassiskt till gellack och akryl. Oavsett vad du väljer är det sällan annat än en tidsfråga innan det skavs bort eller pillas bort – och att få bort det helt och hållet innebär ofta huvudvärk. Att hålla koll på vilken av Gripen flera produkter, med eller utan aceton. som passar just dina naglar bäst är därför att rekommendera.

Gripen Remover Acetonfri
Använder du den klassiska typen av nagellack är Gripen Remover ett utmärkt val. Den klarar av att lösa upp lacket helt utan aceton, något som är att rekommendera om möjligheten finns.

– Removern är ju tack vare att den är acetonfri väldigt snäll mot nageln, och behöver man inte aceton så rekommenderar vi inte att man använder det, säger Ulf Åkerström, chef inom produktutveckling på Hardford AB. 

Gripen Aceton med olja
Att använda sig av glitterlack, akryl- och gelénaglar har varit populärt under en längre tid, en popularitet som inte väntas minska inom kort. För dessa typer av lack rekommenderas dock Gripen Aceton med olja – då just aceton löser upp både glitter och akryl.

Gripen Dip Twist & Remover
Likt Gripen Remover är denna form av nagellacksborttagning likaså fri från aceton. Vissa tycker att det kan vara av det krångligare slaget att bli kvitt lack från naglarna, och det kan hända att små bomullstussar fastnar på nageln vid rengöringen. Med Gripen Dip Twist & Remover är lösningen smidig och snabb.

– Det enda som behövs göras är att föra in fingertoppen i burken och vrida några varv, säger Ulf Åkerström och avslutar:

– Gripens många produkter finns att köpa på allt från apotek till livsmedelsaffärer runtom landet. Det finns självklart även gott om möjligheter för den som vill beställa hem dem direkt till brevlådan.

Gripen är en av Sveriges mest köpta nagellackborttagningsmedel, finns både som smidig Dip & Twist, Remover och Aceton med Olja.
Gripen är även Bensin kemiskt ren, Aceton kemiskt ren, Avloppsrens och Hushållssoda och det är unika fläckborttagare med breda användningsområden.
Finns att köpa i dagligvaruhandeln.