Drömmer du om ett välsorterat snyggt garage? Nu kan du få det

När vi spenderar allt mer tid i våra hem har husets alla ytor fått en allt större betydelse. Vi tar oss tid till att rensa ut, organisera och fixa till. En yta som många gånger prioriteras bort är garaget, en plats med stor potential.
– Nu finns tiden till att sortera upp garaget och skapa det där drömgaraget man länge velat ha, säger Lars Edwardsson vd Verktygsboden.

I och med pandemin och bristen på de aktiviteter vi annars fyllde vår vardag med, har vi i dag mer till att vara kreativa och fixa i hemmet. Vissa kanske renoverar vardagsrummet medan andra bestämmer sig för att äntligen skapa sitt drömgarage.

Några som märkt av det ökade intresset för garaget är Verktygsboden, en av Sveriges största aktörer inom verktyg och maskiner. Hos dem finns ett komplett utbud av verktyg och tillbehör för både proffs och hemmafixare.

– Vi märker att allt fler får upp ögonen för vår garageinredning. Med den blir det ordning och reda samtidigt som det blir snyggt. Nu lanserar vi den dessutom i flera färgstarka härliga färger som neongrönt, blått och orange, säger Lars Edwardsson.

Här kan du spana in de senaste färgstarka garageinredningarna

Gör garaget till en härlig fixaryta
Det är lätthänt att garaget glöms bort och blir en samlingsyta för en massa prylar man aldrig har användning av. Men med garageinredningen vill Verktygsboden inspirera dig till att göra garaget till den snygga härliga fixarytan det faktiskt kan vara. De vill helt enkelt hjälpa dig göra drömgaraget till en verklighet.

– Vår målbild som företag har alltid varit att bidra till skaparglädje med rimliga och bra priser, som är detsamma vare sig du handlar som privatperson, eller för ett stort byggföretag.

För 10 år sedan tog Verktygsboden garageinredning till Sverige, och var därmed först i branschen. I dag är produkten allt vanligare vilket kan ha ett samband med den växande bilhobbyn. En annan storsäljare hos Verktygsboden är deras Verktygsvagn med verktyg, en smidig vagn att rulla fram när man ska meka och vill ha allt samlat på ett och samma ställe.

–  I varje sändning kommer 144 stycken vagnar, de är oftast slutsålda innan de rullat in på vårt lager eftersom kunderna är så nöjda med urvalet och kvalitén på verktygen, berättar Lars Edwardsson.

Här kan du lägga beslag på Verktygsvagnen

Webbutiken med många möjligheter
Oavsett om det är garaget, vardagsrummet, eller ny altan just du vill lägga fokus hittar du de verktyg och tillbehör du behöver hos Verktygsboden. Här finns allt från arbetskläder, bygg och trädgårdsredskap till den populära Ozongeneratorn som är en luftrengörare som effektivt minskar oönskade odörer i bilar, fritidsbåtar, husvagnar, hotellrum med mera.


Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fokus ligger på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt. Deras e-handel tillhandahåller idag nära 18 000 artiklar. Arbetet med att hitta fler spännande produkter stannar dock inte där, och de vill ständigt utvecklas.
Läs mer på verktygsboden.se