Hos Söne El kan du få hjälp med nästintill allt: ”Inget jobb är för litet”

När sommaren har blivit höst är det många som vill börja ta tag i flera projekt runt huset och företagsanläggningarna. Vare sig det handlar om att få in nya värmepumpar, kylanläggningar eller el och fiber finns Söne El – som med drygt 30 års erfarenhet och med tekniker inom flera olika yrkesområden har kunskapen som krävs.

Många ser hösten som en ypperlig period för förändring, både i hemmet men även på företaget. Vissa vill se till så att värmepumparna och kylanläggningarna är korrekta för att ha det behagligare likväl för att spara pengar, och andra vill göra mer omfattande arbeten såsom att installera fiber eller solceller.

– Söne El kan hjälpa till på väldigt många olika vis. Det kan gälla allt från installation av värmepumpar, olika typer av data, eller el; vi har en väldigt lång erfarenhet och stor kunskap vilket innebär att du som kund aldrig behöver leta för att hitta någon som kan hantera ditt projekt, säger Anders Söneborn, vd på Söne El.

Läs mer om Söne El – klicka här

Anställer kyltekniker
Med fler kunder i portföljen växer även behovet av att få in fler till Söne El. Just nu är förhoppningen att anställa en ny kyltekniker med start per omgående.

– Om du är en utbildad kyltekniker och söker efter ett jobb på en riktigt bra arbetsplats så tar vi väldigt gärna emot din ansökan. Maila anders.soneborn@soneel.se så hör vi av oss, berättar Anders.

Nya trender
Antalet människor som kollar på en förbättrad ytterbelysning när vi går mot mörkare tider är flera, förklarar Anders. Främst handlar det om en inbjudande belysning för både trevnad och säkerhet, fortsätter han.

– Även där har vi full kompetens inom området. Att skaffa belysning på egen hand är inte nödvändigtvis svårt, men det är väldigt mycket som enkelt kan gå fel varpå resultatet inte blir som önskat.

En annan trend som allt fler vänder sig till är smart belysning. Belysningstjänsten Plejd och dess produkter installeras av Söne Els behöriga elektriker både snabbt och tidseffektivt. Efter en färdig installation kan lamporna styras enkelt med hjälp av Plejds mobilapplikation, och även här tar Söne El sig an både stora och små projekt.

– Det är bara att höra av sig till oss oavsett vad det gäller. Det finns inget jobb som är för litet, understryker Anders.

Söne El startades 1990 och har sedan dess utvecklats till ett företag som nu har 23 medarbetare. Vi verkar inom olika yrkesområden  el, fiber/data och VVS/Kyla, ett komplett Energi & teknikföretag, Vi utför allt från enkla installationer till mer komplexa lösningar.

Värdeord för oss på företaget är  - En för alla, alla för en med kvalitét i fokus. Det skapar en trygghet för för våra kunder och oss i företaget.

Kontakta oss för det ni vill ha hjälp med så jobbar vi tillsammans för en kundanpassad lösning, oavsett omfattning.