Hur många gånger kissar du per dag?Uretin är ett vattenbaserat pumpakärneextrakt som hjälper till att bibehålla normal blåsfunktion och normalt urinflöde. Extraktet, som kallas EFLA940, har sålts i Sverige sedan 2005.

Uretin är ett preparat som rekommenderas för de som har svårt att hålla tätt och kanske behöver gå upp flera gånger per natt och kissa. Uretin innehåller pumpaextraktet EFLA940, som består av pumpakärnor från Cucurbita Pepo L. som renats och extraherats enligt en patenterad tillverkningsmetod. Underhållsdosen av Uretin motsvarar cirka 10 gram pumpakärnor per dag, samma dos som använts i kliniska studier.

Med sin unika patenterade tillverkningsprocess skiljer sig Uretin från andra preparat på marknaden. Eftersom alla oljor och fettsyror elimineras under processen ger preparatet en annorlunda effekt, vilken bland innebär att doserna blir lägre och koncentrationen av verksamma ämnen blir högre. Dessutom ökar hållbarheten.

Uretin är en säker produkt som sålts i Sverige sedan 2005. Flera kliniska studier finns som bekräftar de goda resultaten på blåsfunktion och urinflöde. En studie på kvinnor visar att efter 12 veckors användning av EFLA 940 var över 90% nöjda och ville fortsätta äta produkten. Under studierna har man inte kunnat konstatera några biverkningar eller interaktioner med mat eller läkemedel.

Här kan du läsa mer om Uretin

Även vid godartad prostataförstoring
En ny studie gjord i Tyskland på män i 60-årsåldern med godartad prostataförstoring visade på ökad livskvalitet med EFLA 940, på grund av dess effekt på blåsan.

Godartad prostataförstoring är vanligast hos män över 60 år; man räknar med att varannan man i 60-årsåldern har en förstorad prostata och i 80-årsåldern är det fyra av fem. Det är inte farligt men besvären kan behöva behandlas.

Bara 500 mg av EFLA940 – motsvarande ungefär 10 gram pumpakärnor eller en normal underhållsdos av Uretin – resulterade i att hela 60 procent av deltagarna rapporterade en bättre livskvalitet.

Det är dock noga att man kontrollerar prostatan hos en läkare om man upplever besvär. Uretin är förvisso ett naturligt och skonsamt alternativ som är helt utan biverkningar men det är alltid viktigt att först säkerställa att det inte finns några allvarliga problem. Är allt som det ska kan man tryggt gå vidare och prova Uretin.

Hitta återförsäljare av Uretin här

      

Uretin Innehåller ett extrakt av pumpakärna, EFLA940, för att bibehålla en god blåsfunktion och ett normalt urinflöde.
Klinisk studie* visar att efter 12 veckor var över 90% nöjda. Flera kliniska studier finns, på såväl kvinnor som män, som bekräftar de goda resultaten.