Titta in i det nya gymet i Vällingby Park: ”Toppfräscht”Två våningar, 830 kvadratmeter, toppmoderna maskiner – och träningsglädje. Så beskrivs Nordic Wellness nyöppnade gym i Vällingby Park som slog upp dörrarna i juni tidigare i år.

– Det är ett toppfräscht gym med en familjär stämning, säger Sophia Andersson, platschef.

Nordic Wellness fortätter att expandera och senast ut är gymet i Vällingby Park. Fördelat på två våningar och 830 kvadratmeter hittar du den senaste gymutrustningen och spännande möjligheter för gruppträning. Dessutom beskrivs atmosfären som varm och familjär.

– Det är ett toppfräscht gym med en familjär stämning där du alltid får ett trevligt bemötande och hjälp med din träning. Det är viktigt för oss att du trivs, säger Sophia Andersson, platschef.

Vill du testa en vecka gratis? Klicka här

Nordic Wellness är i dag störst i Sverige till antalet klubbar. Träningsanläggningarna är 226 till antalet och sträcker sig hela vägen från Umeå i norr till Ystad i söder.

– Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris.

Crosscage och virtuell spinning
I det nya gymet i Vällingby Park finns helt ny gymutrustning och spännande gruppträningsmöjligheter. Sophia Andersson berättar att gymet har en crosscage-yta där det dagligen hålls intervallbaserade pass med funktionella övningar för dig som vill träna hela kroppen. På plats finns även en gruppsal med virtuell spinning som startar varje timme.

– Det är ett gruppträningspass där du cyklar framför en skärm med en virtuell instruktör.

Även omklädningsrummen är nyrenoverade med dusch och bastu. På plats hittar du även proteinbars och andra nödvändigheter för att fylla på energin efter eller innan ditt träningspass.

Generösa öppettider
Vidare berättar Sophia att öppettiderna är generösa för att du ska kunna träna oavsett om du är morgon- eller kvällspigg.

– Vi har öppet från fem på morgonen till elva på kvällen. Vi vill att träning ska vara lättillgängligt och att du ska kunna träna när det passar dig, oavsett om du väljer gruppträning eller gym.

Trots att det var nyligen gymet öppnade finns redan planer på att utöka antalet träningsklasser med allt från core- till mamma- och seniorklasser, avslöjar Sophia Andersson.

– Vi har stora planer, även på att öppna ett gym på balkongen för utomhusträning till sommaren, avslutar hon.

Läs mer om vår nya klubb i Vällingby Park här

Vi har kommit långt på vår resa och är idag en av Sveriges största gymkedja till antal klubbar. Men vi nöjer oss inte där! Nu siktar vi på 300 klubbar i Sverige till december 2023.

Vilken av våra klubbar ligger närmast dig? Ta en kik här!

Kontakta oss här