Knepet: Så kan du jobba i trädgården – utan att störa grannarnaHur många bensindrivna maskiner äger du i dag? Nu finns ett batteri som ger precis samma kraft – men utan bensinens alla nackdelar.
– EGO Power+ är bättre för både dig, din plånbok och miljön, säger Therése Landström, marknadskommunikatör på Flex Scandinavia.

Tänk om du kunde klippa gräset, blåsa löv eller kapa träd utan att störa dina grannar lika mycket som du gör i dag. Nu är det möjligt – och smidigare än någonsin förr.
– Våra maskiner drivs av vårt 56 V Arc Litiumbatteri EGO Power+ som är ledande i branschen, säger Therése Landström, marknadskommunikatör på Flex Scandinavia.
Så här ser batteriet ut

EGO Power+systemet levererar kraft motsvarande bensinmotorer, dock utan bensinens nackdelar. När du använder en batteridriven produkt slipper du inte bara olje- eller bensinspill – du kan dessutom enkelt vika ihop den, vilket förenklar både rengöring och förvaring. 
– Samma ARC Litiumbatteri passar till alla verktyg i EGO Power+serien. Det är enkelt att installera och du slipper otympligheten som en bränsletank medför.  Om du använder dina produkter under en längre period kan batteridrivna produkter även göra arbetet skönare för dig som håller i maskinen, eftersom att elmotorn som drivs av batteriet gör att det vibrerar mindre.  

Kan spara dig tusenlappar
Litriumbatteriet utsöndrar inga avgaser och du laddar snabbt och enkelt upp det där hemma. Att du slipper bensin och i stället snabbt klickar i ett batteri gör dessutom att du både slipper risken för haveri på grund av tillämpning av olika eller fel typer av drivmedel. Det är endast ett batteri som behöver användas.

Kostnaden för att driva en EGO Power+produkt en månad är enligt studier detsamma som att använda en tvåtaktsprodukt en enda dag. Räkna själv – hur mycket pengar lägger du på att köpa bensin till dina maskiner varje år?
Vill du veta mer om EGO Power+? Klicka här