Kvdbil gör det enklare än någonsin att köpa eller sälja din bilNär du ska sälja din bil, eller köpa en ny, finns det mycket att tänka på för att försäkra dig om att du gör en bra affär. Samtidigt är det ett område som är tämligen svårt att bemästra, med mycket pappersjobb och en mängd av saker som du måste ha i åtanke. Därför finns Kvdbil – som gör det enkelt för dig att göra allt på rätt sätt.

– Med oss slipper du den klassiska huvudvärken och allt går lätt till, berättar Daniel Odsberg, CCO på Kvdbil.

Att köpa eller sälja sin bil på egen hand är något som tenderar att vara en omständlig och krånglig process, oavsett vilken sida du står på. Allt som oftast innebär det mycket kontakt med olika människor genom köp- och säljmarknader på nätet, och för den som inte har benkoll är det lätt att antingen spendera för mycket på en ny bil – eller få för lite för den man säljer. 

Läs mer om Kvdbil

Det är bland annat på grund av just den anledningen som Kvdbil, Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar, finns.

– Vi vill att folk ska slippa det jobbiga, och istället avnjuta en enkel och smidig tjänst, säger Daniel Odsberg.

Smidig försäljning
Ett vanligt problem när du säljer en bil privat på egen hand är att du inte har full koll på vad den är värd. Risken finns därför att bilen antingen säljs illa kvickt då du tagit för lite betalt för den, alternativt kan det bli en segdragen historia som du gärna hade sluppit. Att däremot sälja sin bil via Kvdbil går smidigt till, förklarar Daniel Odsberg.

– Vi har två olika alternativ för den som vill sälja. Antingen kan du sälja din bil via auktion och låta marknaden bestämma vad den är värd, vilket passar dig som inte känner att du måste ha pengarna på direkten.

Kostnadsfri värdering av bilen du ska sälja

– Sen finns det vanliga tillvägagångssättet, då vi efter inspektion av bilen och dess skick köper den av dig. En enkel affär med pengarna på kontot direkt därpå. 

Daniel berättar fortsättningsvis att just tack vare sin stora omsättning av bilar kan de också erbjuda de bästa priserna för dig som vill sälja. Tack vare den breda kunskapen hos Kvdbil ämnar man också alltid för att kunden ska få så mycket betalt som möjligt.

– Att sälja sin bil på nätet är ju inte alltid helt enkelt. Vi är en väldigt stor spelare på marknaden, med en stor kundnöjdhet. Med oss slipper man de störiga samtalen på kvällar och helger, och vi tar över hela försäljningsprocessen. Med ett snitt på 30,000 sålda bilar om året har vi hittat ett sätt som fungerar väldigt väl.

Köp din bil via Kvdbil
Att köpa en bil är likaså det ett område som annars kan vara avancerat – men hos Kvdbil blir även det en enkel historia. Precis som vid försäljningen av bilar kan du buda på din nästa bil via auktion eller köpa den direkt till fast pris. 

Köpa bil till fast pris

Köp begagnad bil på auktion

– Bilarna är testade och det är inga överraskningar som tillkommer för den som köper sin bil via oss. Man vet exakt vad man får. Dessutom kan du som köper din bil till fast pris jämföra vårt pris mot den generella bilhandlaren. Det blir en extra trygghet för dig som vill göra en bra affär, säger han och avslutar:

– Med oss på Kvdbil blir det enkelt att göra en riktigt bra bilaffär. Slösa mindre tid på utdragna köp- eller säljprocesser, och mer på att avnjuta din nya bil eller en riktigt bra försäljning. 

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Tryggare än privathandeln. Mer för pengarna än i traditionella bilhandeln.

Kvdbil.se är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar, årligen säljer vi runt 26 000 bilar. Våra kunder, som är privatpersoner, företag och myndigheter både säljer och köper bilar genom oss. Vi testar, värderar, fotograferar och beskriver alla bilar innan de läggs upp till försäljning via auktion på kvdbil.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag Bilpriser med värderingssajten bilpriser.se samt kvdpro.com, en marknadsplats för maskiner och tunga fordon.

Vi på Kvdbil tar hand om hela din affär när du ska sälja din bil, du slipper allt jobb och får pengarna på kontot. Och för våra köpande kunder hjälper vi till med allt pappersarbete och erbjuder fördelaktiga billån, garantier och försäkringar. Hela köp- och säljprocessen är fullständigt transparant, båda parter kan följa budgivningen i realtid och omedelbart se när ett nytt bud läggs. På så vis gör vi på Kvdbil försäljningsprocessen enkel, riskfri och lönsam för våra kunder.