Låt inte ryggbesvär förstöra din sömn – testa rymdmadrassenSover du dåligt på grund av ryggont? Nästan hälften av alla vuxna har någon gång ryggproblem eller ont i nacken, men med en medicinsk madrass tillverkat av högteknologiskt material utvecklat för NASA, kan även du få en god natts sömn.

– TM Superior formar sig exakt efter kroppen, ger tryckavlastning och ökad komfort, säger Jens Rosén, grundare och vd för TM Sängar.

Har du ryggbesvär? Läs mer om Superior madrass här

Att sova gott är viktig för vår allmänna hälsa. Efter en god natts sömn har kropp och hjärna fått återhämta sig och du klarar lättare av stress och påfrestningar under dagen. Lider du av ryggont eller ryggbesvär påverkar det dessvärre din sömn, och går ut över din hälsa. Därför är det bra med en bäddmadrass som förebygger besvären.

– Vi har sett att den grupp människor som har mest ryggont på morgonen för att sedan bli bättre under dagen, oftast får en väldigt bra effekt med TM Superior madrass.

–Varför ska du ha ont i ryggen i onödan när du kan testa en medicinsk madrass som lindrar eller tar bort dina ryggbesvär helt, säger Jens Rosén.

Rymdmaterial utvecklat för NASA
TM:s tryckavlastande madrasser är tillverkade med viskoelastiskt temperaturkänsligt cellmaterial och Outlast teknologi. Båda materialen utvecklades ursprungligen för NASA för behov av optimal tryckavlastning vid rymduppskjutningar och för temperaturreglering i rymddräkterna.

– Tack vare viskoelatiskt cellmaterial formar sig madrassens cellstruktur efter kroppens konturer och ger fullständig tryckavlastning så att kroppen kan vila i ett naturligt läge. Med Outlast teknologin upprätthålls den optimala individuella kroppstemperaturen. Det blir inte för kallt, eller för varmt, utan precis lagom.

– TM Superior har även olika lager, ett mjukt komfortlager med bättre andningsförmåga som avlastar axlar och ben, och ett stödjande lager som ger stöd och optimal tryckavlastning för höften.

Prova gratis i 30 dagar
Vill du kunna gå och lägga dig utan att behöva oroa dig för dina ryggproblem kan madrassen TM Superior vara rätt val för dig. Känner du dig osäker är det möjligt att få testa madrassen gratis i 30 dagar.

– Vi vill garantera våra kunder en god natts sömn, skulle madrassen mot förmodan inte fungera finns det därför möjlighet att returnera eller testa någon av våra övriga madrasser i ytterligare 30 dagar.

TM-Sängar producerar tryckavlastande, ortopediska madrasser och kuddar av en mycket hög kvalité och säljer till hela Sverige.
TM-Sängar grundades 2007 och är idag en av Sveriges största internet-leverantörer av tryckavlastande madrasser av så kallad "memory foam"
Läs mer på tm-sangar.se