Så kan du göra din hud redo för vinternVintern är på ingång, vilket för många innebär att torr hud och hudrodnad är likaså. Att hitta den perfekta hudkrämen kan te sig som en utmaning för många, men Jukon Repair Original är perfekt lämpad för vinterhalvåret. Den icke-vattenbaserade salvan mjukgör och återfuktar torra hudpartier på djupet, och möjliggör att du kan njuta av den vackra årstiden utan besvär.

– Tack vare att den inte är vattenbaserad ger det en extra mjukgörande och skyddande effekt under den kalla vintern, berättar Ulf Åkerström, chef inom produktutveckling på Hardford AB.  

Jukon Repair Original är en prisvärd salva som har funnits på den svenska marknaden ända sedan 1927. Salvan kan hjälpa din hud att bygga upp en skyddande barriär, så att den kan återhämta sig i lugn och ro.

Universalsalva för hela kroppen
Vinterns torra och kyliga luft gör att många av oss får problem med bland annat självsprickor, torra läppar och nariga händer. Där kommer Jukon Repair Original in i bilden som tack vare sina många fördelar blir ett bra alternativ i badrumsskåpet. De vårdande och mjukgörande ingredienserna passar även perfekt till mycket annat; för att till exempel undvika uppkomsten av blåsor eller ömmande skoskav.

– Jukon Repair Original binder fukt och bildar en skyddande barriär, vilket aktivt mjukgör och vårdar torra partier – oavsett om du har spruckna läppar, torra händer eller kanske en nygjord tatuering som behöver smörjas in, säger Ulf Åkerström, chef inom produktutveckling på Hardford AB.  

Läs mer om Jukon Repair Original här

Naturliga ingredienser för mjuk hud 
Allt fler blir noga med vad man smörjer in huden med – och eftersom huden är kroppens största organ är det en trend av det bättre slaget. Jukon Repair Original är fullpackad med vårdande ingredienser, så som kokosolja, sheasmör och oljor från lingon och eukalyptus– vilket gör att den doftar väldigt väl. Nu har serien dessutom blivit ännu större, i form av Body Cream; en större tub för större partier!

Förpackning av återvunnen plast
Det är ett välkänt faktum att mängden plast i världen är katastrofalt stor – och berget av avfall ökar ständigt. Den utvecklingen vill Hardford AB ändra på.  

– Salvans förpackning är gjord av återvunnen plast för att värna om miljön. Dessutom sker tillverkningen i Sverige, avslutar Ulf.   

En vårdande och mjukgörande salva med gamla anor. Den återfettar, binder fukt och hjälper huden att bygga upp en skyddande barriär. Finns att köpa i dagligvaruhandeln samt vissa apotek