”Marknadens bästa snarkskena”Letar du riktigt effektiv snarkhjälp?
- Som testats och används av ÖNH-läkare & tandläkare?
- Som är betydligt ”mer” än vad Apoteken erbjuder?
- Som har funktioner väl i nivå med dyra så kallade Apnéskenor?
Som kostar mindre/år än Apotekens? Då har du kommit rätt.

Vi ville skapa något riktigt bra – som löser de vanliga ”boil-and-bite-skenornas” problem, det vill säga att de är klumpiga, blir glappa som utgångna skor och framförallt hindrar samtal. 

Vi inspirerades av tandläkares skenor: de med enkelt justerbara käkframdrag. Vi fann att tandläkare i USA ansåg att en ”hängfunktion” i skenans front var en absolut favorit och att rörlighet i sidled ansågs mycket bra – då detta smörjer käkleden. 

Till sist satsade vi på något helt eget: Valbara käkmellanrum. Ökas mellanrummet kan man ofta minska underkäksframdraget, vilket, liksom sidorörlighet, lindrar vid käkledsbesvär.

Resultatet blev ReduZnore PRO:

Passa på: Just nu 798:- (normalt 998:-)

Vi säljer bara direkt för bästa pris. KLICKA HÄR!

ReduZnore PRO hyllas av läkare vid sömnlab och specialisttandläkare
– Anmärkningsvärt bra resultat när vi testade en grav sömnapnoiker, säger en sömnlabsansvarig läkare vid ett skånskt lasarett, som först var mycket skeptisk när patienten påstod att en skena från internet hade fungerat utmärkt mot hans sömnapné.
– Nya ReduZnore PRO är marknadens bästa boil-and-bite-snarkskena, säger en så kallad apné-skene-tandläkare

Se film här:

enkelt formas exakta tandavtryck sedan formplattan fått helt nya design
Skenan värms, sätts in i munnen och den mjuka plasten viks ner över tänderna. En lätt smekning med finger eller tunga räcker för att forma den mot tänderna. Sug vakuum. Det är klart på några minuter, förklarar Leif Söderberg.

Avtrycket och det stabila greppet är helt överlägset vanliga boil-and-bite-skenor som de på Apoteken.

– Vår nyhet glappar inte som mjuka snarkskenor, utan klickar fast, som tandläkares.

Se film – så enkelt formar man:

Hälften så stor som Apotekens och vår gamla skena

Bilden visar:  ReduZnore PRO (tv) och vår gamla skena (th). Notera att Pro saknar innersarg, vilket gör den extra liten och komfortabel. Den kan även kortas av vid liten käke.

Fördelarna med ReduZnore Pro
Hälften så stor. Tala obehindrat. Andas via mun eller näsa. Låser inte dina käkar.

– Att den är helt utan låsning var viktigt när jag utvecklade ReduZnore Pro. Jag har två epilepsibarn. Därför gjorde jag så att den aldrig blockerar luftvägen, berättar Leif Söderberg.
– En kund skrev att han på grund av hjärtproblem fått en så kallad ”riktig apnéskena, state of the art…” via sjukvården – trots att han var nöjd med vår. Han blev chockad, den var ju tre gånger så stor som vår. Kunden återgick till att använda vår skena som gav minst lika bra resultat, men med mycket bättre komfort, säger Leif Söderberg.

Hemligheten; en hake, hållare och tyngdlagen

Bilden visar:  Underkäkens hållare (blå) hänger i överkäkens hake (röd)

Beställ ReduZnore Pro här

Vid sömn slappnar käken av och sjunker inåt och nedåt – aldrig framåt. Skenan hänger då stadigt på haken tills man, medvetet, för fram käken två millimeter och blir fri. Blixtsnabbt.

Leif betonar dock att ReduZnore Pro endast är avsedd för vanlig snarkning.

– Vid misstänkt sömnapné skall man alltid behandlas av vården för kontroll av bakomliggande orsaker. I väntan på det kan ReduZnore Pro absolut rekommenderas, säger han.

Moduler för ändrat käkframdrag – minutsnabbt.
Svalget ändras med åren och vid viktuppgång. Därför ingår sju olika framdragsmoduler. Ingen omformning behövs. Modulbytet går på en minut och i mm-steg. Många snarkskenor via tandläkare är helt fasta.

Här kan du beställa ReduZnore Pro!

Unik nyhet: 3 valbara käkmellanrum
Med ökat käkmellanrum kan framdraget minskas. Bra vid käkledsbesvär.

Så här testar du om ReduZnore Pro hjälper
– Gör snarkljud och för fram underkäken. Märk att du slutar snarka i vissa lägen. Prova även framdrag och mellanrum mellan käkarna. Med stängd och öppen mun. Märk att det blir tyst i vissa lägen. Det är principen med våra 24 olika käkpositioner.

Vi såg en man på TV - som fick testa ReduZnore Pro
TV-programmet handlade om snarkproblem. Selle Roos snarkade.

– Vi tog det som en utmaning och skickade helt enkelt en ReduZore Pro till honom, berättar Leif Söderberg.

Bara en kort tid senare var Selle vid tiotiden åter i rutan. Där berättar Selle hur det gått sedan han börjat använda den ReduZnore Pro han fick skickad till sig, berättar Leif Söderberg.

– Den fungerade fantastiskt bra. Jag har en snark-app och det var knappt att den gjorde utslag. Så den funkar, verkligen, sa Selle Roos i programmet.


Selle Roos och grafer som illustrerar hans snarkningar i en App. (Bild 1 – mycket kraftig snarkning utan ReduZnore Pro. Bild 2 – markant mindre snarkning med ReduZnore Pro)

Beställ ReduZnore Pro här

Stämmer nu vårt ”skryt”?
I vår helhetslösning för snarkare ingår världens första snark-App – också den mest sålda Medicinska Appen i över 2,5 år.
I SnoreMonitor SleepLab för iPhone ser du och hör hur dina snarkningar låter, vilken sovställning snarkningarna uppstår i, du ser bröströrelser och om du har andningsuppehåll.

– Att vi tillhandahåller en app visar att vi ärligt vågar stå för våra snarklösningar som ju har 60 dagars full returrätt - av provad vara. Och 1 års garanti.


Snoremonitor SleepLab (en av de mest sålda medicinska apparna just nu) 

Här kan du ladda ner appen SnoreMonitor SleepLab

ReduZnore PRO håller minst ett år vilket gör den billigare än Apotekens
– Vår skena håller minst ett år. Apotekens mest sålda skena håller sex månader, så årskostnaden för deras skena blir dyrare trots alla fördelar ReduZnore Pro har. 
Vi vill erbjuda en komplett snarkhjälp. Inklusive vår hyllade, diskreta och sköna, formbara, näsvidgare MegaVent, för optimal effekt, avslutar han.

JUST NU: ReduZnore Pro 798:- (normalt 998:-)
 Du får dessutom fyra näsvidgare på köpet (värde 69 kr). 
Klicka här! OBS: Säljs ej i butiker för bästa pris.

Vi ger dig 1 års garanti. Om skenan inom ett år går sönder skickar vi nya utbytesdelar – kostnadsfritt. Och 60 dagars-pengarna-åter-garanti av provad vara. Skulle du inte vara helt nöjd, oavsett orsak, återbetalar vi varuvärdet vid en retur (porton betalas av dig som kund). Dessutom får du behålla dina fyra MegaVent näsvidgare.

Kontakta oss gärna på: