Marknadsdirektören om exklusiva mötesresorten: ”Här sänker folk sin gard”

Kända ansikten pryder väggarna och rummen genomsyras av musik.
Hotel Tylösand är mötesresorten som välkomnar såväl privatpersoner som företag till sin kreativa och naturnära miljö.
– Det är en fantastisk anläggning för konferens. Hemligheten har varit att förflytta gästerna från sin vardag, här sänker folk sin gard, säger Magnus Sallbring som är Kultur- och Marknadsdirektör på it-företaget Atea.

Mellan Göteborg och Malmö, bara åtta minuter från Halmstads flygplats, ligger Tylösand och den fyrstjärniga mötesresorten Hotel Tylösand. Hit kommer årligen tusentals gäster från hela världen för att äta och dricka gott, träna, njuta i spa-anläggningen eller stärka sitt team under konferenser.
– Vårt ledord är ”Be inspired” och vi låter just inspirationen löpa som en röd tråd genom både hotell och konferensevenemang. Vi tror på kreativitet och inspiration som främsta drivkrafter för lyckade affärsmöten, säger Hotel Tylösands vd, Elisabeth Haglund.
Vill du boka din konferens på Hotel Tylösand? Klicka här

Hotel Tylösand grundades i början av 1900-talet och ägs sedan 1995 av artisten Per Gessle och den tidigare vd:n för TV4, Björn Nordstrand. Här erbjuds du ett modernt hotellboende med fyra förstklassiga restauranger, ett branschledande och prisbelönt spa, unika konferensanläggningar, ett pulserande nöjesliv och Sveriges största konstgalleri med inriktning på modern fotokonst. 
– Galleriet har öppet sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet – och nästan allt är till salu. Överallt hänger sensationella bilder på den ena världsartisten efter den andra, tagna av världsberömda fotografer; dessutom kan du beskåda Gessles historia i form av gitarrer, refuseringsbrev och rockbjörnar, säger Elisabeth.
Se bilder från galleriet här

Sveriges bästa mötesanläggning
Hotel Tylösand beskrivs ofta som ett hotell som sticker ut, och det är inte svårt att förstå varför. Med havet precis utanför dörren, fascinerande naturmiljöer och en storslagen vy över den sju kilometer långa sandstranden bjuder den kreativa miljön in till inspirerande möten. Det är inte enbart gästerna som hyllar Hotel Tylösand; bara det senaste året har en mängd utmärkelser haglat över hotellet. Under 2017 utsågs det inte bara till Norra Europas bästa spa- och affärshotell, det korades även till Sveriges bästa mötesanläggning, Sveriges mest luxuösa havsnära hotell och Sveriges ledande sparesort – för tredje gången.
Läs mer om Hotel Tylösands utmärkelser här

Även hotellets interiör är noga genomtänkt. På Hotel Tylösand finns 32 konferensrum, alla med unika teman. Konferenser kan arrangeras för sällskap på mellan åtta och 750 personer och alla gäster bor bekvämt i lyxiga rum med exklusiva sängar. Kända ansikten pryder hotellets väggar och anläggningen genomsyras av musik, något som Elisabeth Haglund menar är unikt för ett hotell som detta.
– Det är inte alltid som finansiärerna sätter sin personliga prägel på investeringarna, men Per Gessle och Björn Nordstrand har fyllt huset med konst, musik och gastronomi. Här möts du av konst överallt; av fotografier på kända personer, målningar och skulpturer. 
Titta in i hotellet, klicka här

”Ett lyckat koncept”
It-företaget Atea är återkommande besökare på hotellet. Varje år arrangerar de ett tredagars bootcamp som samlar drygt 700 beslutsfattare inom it-branschen på Hotel Tylösand. Intresset för att delta i eventet har vuxit mer och mer för varje år sedan starten 2008 och Magnus Sallbring, Kultur- och Marknadsdirektör på Atea, tror att hotellets miljö spelar en stor roll i det lyckade konceptet.
– Hotel Tylösand är en fantastisk anläggning. Hemligheten bakom succén har varit att förflytta gästerna från sin vardag. Vi vill vara i en miljö som bjuder in till avslappnande samtal och det har Hotel Tylösand lyckats skapa. Hade vi lagt det här evenemanget i en storstad hade vi inte lyckats skapa samma intresse – här sänker folk sin gard och det är alltid nära till skratt, säger han.
Vill du boka event eller konferens på Hotel Tylösand? Läs mer här

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad.

Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. Hotel Tylösand är skapat för att trigga alla sinnen. Med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, fun dining, högklassiga hotellrum och möteslokaler för alla behov.

Vill du veta vad er nästa konferens kostar? Gör en offerförfrågan här på webben. Säg vad du vill uppnå, så ger vi förslag på bästa vägen dit.

KLICKA HÄR FÖR OFFERT