Hela Sverige Samlas online: ”Vill hjälpa företagare och arbetslösa”

Foto: Hasse Brontén & Hampus Hedström: Robert Eldrim, Anna Kinberg Batra: Peter Knutson.

Den rådande pandemin har drabbat hela Sverige – inte minst näringslivet med ökad arbetslöshet och haltande företag som följd. Med det i åtanke anordnar Hela Sverige Samlas en kickoff där du och ditt team kan starta igång hösten tillsammans med 40 av Sveriges ledande experter och talare – online.

– Nu har ni chansen att tänka nytt och digitalisera er traditionella kickoff, säger Chris Pettersson, medgrundare.

Efter ett halvår kantat av ord som hemmakontor och permittering börjar allt fler återvända till sina arbetsplatser. Situationen i Sverige liksom världen är dock alltjämt ansträngd, och tidigare inplanerade aktiviteter och kickoffs tvingas antingen ställas in eller begränsas kraftigt. Företag kan därför i år ta del av Hela Sverige Samlas interaktiva och livestreamade kickoff, där kompetensutveckling, tips på praktiska verktyg, nya trender och inspiration står i fokus.

Vill du veta mer eller säkra biljetter? Klicka här

Batra, Pollak och von Sivers
Evenemanget äger rum 7–11 september och under veckan delar 40 handplockade talare och experter såsom Anna Kinberg Batra, Henrik Fexeus, Malous von Sivers, Kay Pollak, Marika Carlsson och David JP Phillips med sig av sin expertis. De områden som kommer belysas är mindset och personlig utveckling, strategi och planering, marknad och digitalisering, försäljning och tillväxt och ledarskap och innovation.

Chris Pettersson är föreläsare och medgrundare till Hela Sverige Samlas. Han konstaterar att världen har förändrats rejält under de senaste månaderna och att vi behöver anpassa oss till den verklighet som råder.
– Det är dags att komma samman och skapa förutsättningar för att gemensamt bygga upp Sverige igen. Vi är oerhört stolta över att kunna bidra med denna online-kickoff som alla har möjlighet att delta på, oavsett var i landet man sitter, krav på distansering eller ekonomiska hinder. Nu mer än någonsin behöver vi alla en boost framåt.

Det här är Hela Sverige Samlas

Förutom profilerade experter har även Småföretagarnas Riksförbund och TedX Malmö anslutit sig som partners för kickoffen. Peter Thörn, ordförande i Småföretagarnas Riksförbund, berättar att eventet är ett lysande initiativ för att ge småföretagare inspiration, samtidigt som det sker enkelt och tryggt.

– Småföretag kan få en kickstart inför hösten mitt i det socialt distanserande vardagsliv vi alla tar oss igenom just nu. Vi tycker det är roligt att man här erbjuder något nytt och framåtriktat som ger energi och, om man tar med sig det man hör, även blir lönsamt.

Boka kickstarten för ditt företag här

Gratisbiljetter till arbetssökande
Det är inte heller enbart företag som drabbas negativt av krisen. Arbetslösheten har ökat kraftigt och flera experter pekar på att vi i värsta fall kan ha en befolkning där 14 procent står utan jobb i höst. Förutom utebliven inkomst får de drabbade även svårt att ta del av kompetensutveckling. De vill Hela Sverige Samlas se till att ändra på. För varje person som kostnadsfritt registrerar sin mailadress på hemsidan skänks därför en biljett värd 1850 kronor inklusive moms till en arbetssökande person.

– Det känns viktigt för oss att bidra. Vi vill stärka hela Sverige och inte bara de som har både jobb och en stabil inkomst. På detta sätt så kan vi möjliggöra att även de utan arbete fortsätter utvecklas, avslutar Chris Pettersson.

Vad är Hela Sverige Samlas?

  • En nytänkande och kostnadseffektiv kickoff – helt online.
  • 45 experter, talare och företagsledare bjuder på expertis inom högaktuella ämnen.
  • Allt livestreamas och kan repeteras 24/7 via en digital plattform, tillgängligt året ut.
  • Kickoffen passar såväl individer som team och det går utmärkt att kombinera med egna aktiviteter, digitala eller fysiska.
  • Låt oss stå för kompetensutvecklingen och ni för teambuildingen.
  • Programmet består av föredrag, intervjuer och storytelling i en perfekt mix.
  • Varje session är 20-40 minuter, optimerad för bästa möjliga resultat.
  • Veckan bjuder också på stand up och en avslutande fredagsafterwork med live-DJ!
  • Tänk nytt och digitalisera den traditionella kickoffen!

Här bokar du dina biljetter