Nu är det enklare och smidigare än någonsin att förvara hemmets prylar

Att låta förvara till exempel sina möbler och kläder i förråd under stora delar av året är nödvändigt för de allra flesta. Samtidigt ökar mängden nyproduktioner runtom i landet – och antalet kvadratmeter i förrådsyta minskar drastiskt som följd. En lösning på det är Lagerkungen – med automatiserade förråd tillgängliga dygnet runt, året om.

Vinter- och sommarkläder, flyttkartonger, hobbyprylar och möbler. Det är några få exempel på vad gemene man brukar förvara i hemmets förråd, och många kan skriva under på att det är en plats som ofta är en aning mindre än önskat. Ska större saker också in på den trånga ytan innebär det antingen omständligt arbete varje gång – eller att det helt enkelt inte får plats. 

Med Lagerkungen kan du enkelt hyra ett förråd helt efter dina behov – både storleks- och tidsmässigt.

– Det är två sätt som vi utmärker oss på. Väldigt få har öppet dygnet runt. Dessutom är vi helt automatiserade från bokning, betalning och vid själva tillgången, förklarar Mikael Karlström, vd på Lagerkungen.

Här kan du läsa mer om Lagerkungen

För alla olika behov
Användningsområdet av att nyttja en tjänst likt den som Lagerkungen erbjuder är många. En av de mest förekommande är säsongsförvaring, exempelvis att undvika låta stora och puffiga vinterkläder ta plats i hemmet. Några andra är möbler – men även saker med affektionsvärde, berättar Mikael.

– Det kan vara allt från otympliga och stora saker till flyttkartonger. Men det kan även vara saker man inte har mage att kasta iväg. Där hjälper vi till, och vi ser också till att göra en flytt smidigare. Allt som allt är det väldigt brett.

– Vi erbjuder förråd för livets alla skeenden. I Gävle var det ju nyligen översvämningar och där ökade efterfrågan snabbt på förråd.

Hyr förråd – kolla här

Söker fler franchisetagare
Lagerkungens förråd drivs och ägs av franchisetagare. Deras ambition är att vid år 2030 ha 100 anläggningar. En strävan som Mikael själv medger är en utmaning, men med en god takt och flera som ansluter till franchisen till slutet på året är han ändå mycket optimistisk för framtiden.

Behovet av förråd väntas inte heller minska framöver.

– Som sagt, i dag får en nyproduktion i bästa fall några kvadratmeters yta som förråd. Därför kommer lösningar likt våra förråd bara öka i popularitet fortsättningsvis, tror vi.

Förutom att skaffa nya kunder som är i behov av förråd söker Lagerkungen efter franchisetagare över hela Sverige. Oavsett bakgrund intresserar de sig för alla som vill driva en verksamhet likt denna, och Mikael utlovar en bransch som lämpar sig bra för framtiden.

– Vi är inte fastighetsägare, utan i grunden ett serviceföretag. Det gör att vi rent krasst kan gå in i vilken gammal lokal som helst, säger han och avslutar:

– Behovet ökar lavinartat i Sverige efter lösningar likt våra. Är man intresserad att bli en del av oss kan man anmäla sitt intresse på vår hemsida.

Lagerkungen är en kedja inom förrådsbranschen som grundades på Gotland 2013. Vi etablerar oss nu över hela Sverige.

Vi erbjuder en trygg och säker förvaring av dina eller ditt företags tillhörigheter.

Våra förrådsanläggningar är ljusa och fräscha, torra och uppvärmda samt videoövervakade, larmade och bevakade – allt för din trygghets skull.

Lagerkungens förråd finns i välstädade lokaler som är centralt belägna, lättillgängliga och med gott om utrymme för parkering och i- och urlastning. Våra anläggningar är öppna dygnet runt, året runt, vilket gör att du alltid kan komma åt dina saker.

Boka gör du enkelt själv via webben. Du identifierar dig med BankID och betalar genom vår säkra betalningslösning. Därefter får du omedelbart tillgång till ditt förråd.

Lagerkungens förråd kommer med en tydlig prissättning utan dolda avgifter. Hyran dras månadsvis i förskott från ditt betal-/kreditkort. Vi har inga tillkommande kostnader eller avgifter. Ditt pris är detsamma år efter år med som mest en årlig prisökning på 4%.

Välkommen som kund du också!

Victor Christophe

Learn More →