Nu kan Attefallshuset bli ditt – på fyra minuterAtt platsbygga ett hus kan förvandla din tomt till en kaotisk byggarbetsplats.
Attefallsverket hjälper dig att förverkliga dina husdrömmar utan kaos – på kort tid.
– Fördelen är att du inte behöver göra någonting själv, du behöver bara invänta leverans, berättar Attefallsverkets vd, Ferhat Yildiz.

Attefallsverket är bolaget som hjälper dig att förverkliga dina husdrömmar – de erbjuder landets snabbaste leveranser av nyckelfärdiga och prisvärda Attefallshus och småhus. De sköter dessutom hela processen, från beställning till leverans.
– Du som kund behöver inte göra mer än att bestämma dig för hur du vill att ditt hus ska se ut och därefter beställa det. Det tar vanligtvis inte mer än två-tre månader från avtalsskrivning till leverans, säger Attefallsverkets vd, Ferhat Yildiz.

Läs mer och se prislappen här 

”Kan skräddarsy hus”
Eftersom Attefallsverket äger fabriken som deras hus tillverkas i och inte har några mellanhänder kan de göra mycket som andra leverantörer inte kan.
–  Vi kan skräddarsy ditt drömhus utefter önskemål eftersom fabrikerna drivs i egen regi där vi har full kontroll. Samtidigt kan vi kontrollera både kvalitet, byggprocess och att allt följer branschregler, säger Ferhat.

Husen är dessutom väldigt prisvärda och i priset ingår transport, lyftkran och montering –  totalentreprenad kan även utföras inom storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Husen kan nyttjas året runt då de har en standard likvärdig med traditionella hus och lägenheter.

Hittills under 2017 har Attefallsverket levererat över 80 Attefallshus (komplementbostäder) i bostadsutformning, en siffra som förväntas stiga till 200 innan slutet av 2018. Det är väldigt mycket, med tanke på att de började försäljningen i slutet på januari i år.

Träffas fyra gånger
Processen för att skaffa ett Attefallshus via Attefallsverket är både enkel och smidig. Det enda du behöver göra är att förbereda husgrunden samt dra in vatten, avlopp och el – något som i många fall även är möjligt att överlåta till Attefallsverket. De sköter även bygganmälan mot sina kunder och när startbesked har mottagits från kommun påbörjas produktion i fabriken. 
– Vi har kunder som har försökt sig på bygganmälningar och gett upp eftersom det är komplicerat. Många tror i dag att en bygganmälan enbart är en ansökningsblankett att skicka in, men så är inte fallet. En bygganmälan för ett komplementbostadshus/Attefallshus för boende är i dag lika komplicerad och kräver samma handlingar i princip som ett bygglov. Dock är handlingstiden fyra veckor i jämförelse med tio veckor som vid bygglov. Att överlåta hela husköpet och bygganmälningsprocessen till oss är något som många husköpare upplever vara befriande. Du kan dessutom släppa allt som heter miljöhälsoregler vid platsbyggen, luta dig tillbaka och se ditt hus levereras problemfritt – dessutom utan att din tomt förvandlas till en byggarbetsplats.

Mötet mellan kund och Attefallsverket sker vanligtvis totalt fyra gånger; en gång vid avtal, en gång när de kommer till tomten och startar markarbetet, en gång när de gör grunden och den sista vid leverans när husets lyfts på plats – på under fyra minuter.
– Denna logistiskt smarta leverans tycker majoriteten av våra kunder är väldigt skön och tidsbesparande. Det står snabbt ett hus på tomten utan att man behöver lyfta ett finger. Våga utmana oss med ditt bygge – allt ifrån ett mindre hus till ett stort bygge, säger Ferhat.

Nu kan du träffa Attefallsverket i samband med Stockholmsmässan 12-15 oktober. Attefallsverket kommer att visa upp ett helt nytt hus och lansera 7 nya hus.  Läs mer här

Se klippet: Här lyfts huset på plats – på under fyra minuter

Attefallsverket grundades 2015 med visionen om att bygga smartare och personligare hus med ett pris som gör att drömmen äntligen blir verklighet.

Vi utvecklar basmoduler och skapar enkla, kvalitativa och stilrena bostadshus som med små medel kan få den personliga prägeln med ett effektivt helhetstänk gentemot våra kunder.