Daniel Pink kommer till The Sales Conference – här bokar du biljetternaThe Sales Conference 2018 kommer att bjuda på en heldag med inspiration, kunskap och trender inom B2B-försäljning och marknadsföring. I år gästas konferensen dessutom av ingen mindre än affärsgeniet och inspiratören Daniel Pink.
– Det finns få som har hans erfarenhet och sinne för business, säger Markus Ejenäs, vd på ProSales Institute.

I tio års tid har ProSales Institute arrangerat The Sales Conference med syfte att inspirera och ge ledare mod att förändra och göra skillnad. Konferensen riktar sig främst till dig som vill ligga i utvecklingens framkant av försäljning och marknadsföring inom B2B men alla som har ett genuint intresse för affärer är välkomna.

I år går konferensen av stapeln 8 november på Annexet i Stockholm och under en fullspäckad dag träffar hundratals chefer inom B2B-företag varandra för att nätverka och utveckla sina affärer. 

Prosales Institute grundades 2007 och har sedan dessa bedrivit egen forskning om B2B försäljning och marknadsföring. Markus berättar att företaget tror på kraften i en organisation där tillväxt sker organiskt genom försäljning – som också bygger starka och varaktiga kundrelationer.

Framstående talare och auktoriteter
– På The Sales Conference kommer du i huvudsak att träffa kommersiella ledare i form av vd:ar, försäljnings-, marknads-, produkt- och affärsutvecklingschefer samt affärsområdesansvariga – vi är även väldigt stolta över att kunna välkomna några av världens främsta auktoriteter och talare inom teknologi, trender, forskning och framtid till konferensen.

Här ser du alla talare och bokar dina biljetter

Ett av de största namnen på årets The Sales Conference är Daniel Pink – en riktig tungviktare inom affärsvärlden. 
– Daniel Pink är utnämnd till en av de tio främsta affärstänkarna i världen och är en fantastisk författare och kommunikatör. Genom att han gör business research lättillgänglig får han sin publik att se på sina liv på ett nytt sätt och berättar samtidigt om hur toppresterare lyckas i hemmet, skolan och på jobbet, säger Markus.

En lång meritlista
Daniel Pinks meritlista är lång. Förutom att ha varit redaktör och kolumnist på flera ledande publikationer står han också bakom ett av de tio mest sedda av alla TED-talks och har producerat och lett den populära serien Crowd Control på National Geographic. På sin nuvarande online-show ”The Pinkcast” delar han med sig av tips för att arbeta smartare och leva bättre till över 150 000 prenumeranter.
Vill du veta mer om Daniel Pink? Klicka här

– Vi är så glada över att kunna presentera honom som ett av många stora namn på årets konferens. Det finns få som har Daniel Pinks erfarenhet och sinne för business, och framför allt få som kan inspirera som han kan. Det kommer att bli en fantastisk dag som alla inblandade och besökare sent kommer att glömma.

I tio års tid har ProSales Institute arrangerat The Sales Conference. Syftet har alltid var detsamma. Att inspirera dig som ledare att våga förändra. Att göra skillnad. På riktigt. Vi drivs av en ledstjärna att framgång kräver nyfikenhet, passion och en förståelse för vad som händer i vår omvärld.
The Sales Conference riktar sig till dig som vill ligga i framkanten av morgondagens försäljning och marknadsföring. Du tror, precis som vi, att framgång bygger på en gedigen nyfikenhet och kunskap om hur organisationer påverkas av sin omvärld.

Boka biljetterna här