Nu kan du beställa Anebyhusgruppens huskatalog 2019Tre stilar, sextio husmodeller och tusen möjligheter – sedan 1945 har Anebyhusgruppen byggt tiotusentals drömhus i de småländska skogarna. Nu släpper de årets efterlängtade huskatalog och presenterar samtidigt tolv splitternya arkitektritade hus.
– På hemsidan kan du testa att flytta väggar, möblera om eller ta en promenad i några av våra hus i 3D, säger Elin Ivarsson, marknadskommunikatör.

Trivs du bäst i skandinavisk minimalism, tradition och elegans eller ett rustikt och ombonat hus? Anebyhusgruppens tre olika varumärken representerar olika traditioner och husstilar; Anebyhus står för det modernt minimalistiska, Ekeforshus det gedigna, klassiska och Kungshus har sin tradition i västkustens vackra sekelskifteshus.

Vilken av husmodellerna hade du trivts bäst i? Gör snabbtestet här

Det som samtliga hus har gemensamt är att de tillverkas i Anebyhusgruppens husfabrik mitt i det småländska skogsriket.
– Våra snickare bygger husen med samma omsorg och noggrannhet som vi gjort sedan 1945. Alla hus byggs med samma sunda material och beprövade metoder, helt och hållet i trä, vilket gör dem till naturliga, hållbara och klimatsmarta hus, säger Elin Ivarsson, marknadskommunikatör på Anebyhusgruppen.

Flytta väggar och möblera drömhuset
Trots att de 60 husmodellerna är väl genomtänkta i grundutförandet har du stor möjlighet att ändra i planlösningen för att skapa ditt eget drömhus. Stilen du väljer är främst en fråga om tycke och smak – och för att du enkelt ska kunna visualisera ditt drömhus har Anebyhusgruppen tagit fram ett smidigt ritverktyg: RoomSketcher.

– Det roligaste med att bygga hus är ju att planera hur det ska se ut! Alla våra husmodeller ligger i ritverktyget, så du kan enkelt klicka upp din favorit och testa att bland annat flytta väggar, lägga till balkong, utöka takhöjden eller rita om kök och badrum. 

Vill du testa? Här kommer du till RoomSketcher

Se bildspelet: Vilken av årets nyheter är din favorit? Klicka på bilden för att läsa mer

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus och Fokus har huvudkontor och produktionsanläggningar i Åseda – och är en av Sveriges äldsta trähustillverkare. Anebyhusgruppen producerar och marknadsför genomtänkta, prefabricerade styckehus, grupphus och volymhus för den svenska marknaden. Som hustillverkare har vi goda möjligheter att bidra till en hållbar värld. Vi på Anebyhusgruppen jobbar aktivt för att minska materialsvinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer.

Läs mer här