Nu kan du hitta kärleken – utan att swipa vänsterÄr du trött på singellivet och alla puss-bilder som dyker upp när du scrollar i dina sociala medier? Snart kan du vara en av de som lägger upp en bild med #kärlek. Hos HappyPancake kan du tryggt och enkelt hitta din drömpartner – utan att swipa vänster.

De flesta av oss drömmer om att hitta kärleken men för många är vägen dit snårig. Är du en av de som avslutar 2018 med att ha firat alla singlars dag? Det behöver inte upprepas. Med HappyPancake kan du fira alla hjärtans dag under 2019 med en helt ny kärlek.
– Vi har sedan starten haft över en miljon medlemmar och har i dag ungefär 150 000 aktiva medlemmar. Så det finns gott om singlar hos oss! Allt du behöver göra är att söka enligt dina preferenser och börja chatta, säger Jonas Eriksson, marknadschef på HappyPancake.
Vill du skapa ett gratis konto hos HappyPancake redan i dag? Klicka här

HappyPancake är Sveriges största dejtingsida som sedan 2007 parat ihop tiotusentals kärlekspar. Här kan du dejta, flirta och chatta – helt kostnadsfritt. För att du ska känna dig trygg arbetar deras support dagligen med att granska alla foton och texter som medlemmar lägger upp.
– Vi har hela tiden koll på våra medlemmar och kan därför erbjuda en kvalitetssäkring i all dejting. Vi tycker det ger en bra dejting-upplevelse och det är något som vi är stolta över, säger Jonas Eriksson.

Träffas via mobilen
Att bli medlem på HappyPancake är enkelt. Skapa din profil och sök efter andra singlar inom ett par minuter. Och varför inte skicka iväg det där meddelandet som kan bli starten på en ny relation? Enligt HappyPancake händer det oftare än man tror.
Missa inte: Här kan du läsa om par som träffat varandra hos HappyPancake

Nyligen lanserade HappyPancake dessutom en app för att du ska kunna dejta via mobilen – var du än befinner dig.

"Gäller att våga"
Men oavsett hur du väljer att dejta finns det enligt Jonas några små knep.
– Mitt stora tips till dig som börjar dejta är att vara tydlig och ärlig med vad du söker efter i din nästa partner. Det ger alla en bra upplevelse och ökar chansen för att du faktiskt hittar din livslånga kärlek. Det gäller bara att våga, avslutar han.

Klicka här för att ladda ner appen via App Store eller Google Play

HappyPancake är bäst av flera anledningar.

 Ingen medlemsavgift

 Många medlemmar